Zon - Levenslust

Levensvreugde, kracht, vitaliteit, scheppingskracht, creativiteit, herboren voelen, warmte, helder licht

Zon
Fairy 1

Levenslust is sterke energie die je de kracht geeft om alles positief te bekijken, te genieten en alles er uit te halen wat er in zit.

Het zorgt voor vrolijke, zonnige en gelukkige tijden waarbij je intens van het leven kunt genieten.

Algemeen

De Zon staat voor kracht, grote levensvreugde, vitaliteit, warmte en optimisme. De kaart laat de zonnige kant van het leven zien. De Zon zorgt voor vernieuwing en geeft vaak ook een gevoel herboren te zijn. De kaart geeft aan dat je het zonnige deel van jezelf moet ontplooien. De kracht van De Zon zorgt ervoor dat je duidelijkheid krijgt en zorgen, problemen en angsten overwint.

Liefde

In relaties staat De Zon voor zonnige tijden en een hartelijk, vreugdevol genieten. Er is begrip voor elkaar en je bent bereid vanuit het diepst van je hart ja te zeggen tegen de relatie. De kaart staat voor zonnige tijden, warmte, zorgeloosheid, grote ondernemingslust en genieten. De Zon is de kracht die grenzeloos geeft zonder zichzelf weg te geven. De kaart staat voor grootmoedigheid en het heldere licht dat donkere wolken verdrijft.

Carrière

In je werk voel je jezelf sterk en vernieuwd en heb je een grote scheppingskracht. Je kunt hierdoor met succes en creativiteit je werk doen. Je hebt plezier in het werk dat je doet en bent vol zelfvertrouwen. De samenwerking met collega´s of meerderen is hartelijk en vol positiviteit.