Ster - Toekomst

Nieuwe mooie toekomst, hoop, goede ster, geluk en vervulling.

Ster
Fairy 1

Hoop is dat waar je jezelf op kunt richten om met kracht de richting in te gaan waar je hart vol van is.

Deze ster wijst je een goede weg, zij is het "lichtpuntje" waar je jezelf vol vertrouwen op kunt richten.

Later in de tijd zul je merken dat deze richting goed voor je was.

Algemeen

De Ster is een kaart van hoop, wijsheid en inzicht in grotere samenhangen. De kaart staat voor plannen die je maakt of dingen die je begint en tot ver in de toekomst reiken. In het begin is dat nog niet helemaal duidelijk want de gevolgen van je plannen kun je pas achteraf zien. Net zoals bij zaaien gaat er enige tijd overheen voordat je de vruchtbare resultaten kunt oogsten.

De Ster is, samen met de Hogepriesteres en De Hogepriester, één van de drie beschermende kaarten van de Tarot die het verloop van een gebeurtenis gunstige vooruitzichten geeft.

Liefde

In relaties staat De Ster voor veelbelovende ontmoetingen. Deze relaties kunnen opwindend zijn en hebben vaak ook goede vooruitzichten in de toekomst. Relaties die door De Ster worden aangegeven staan onder een gelukkig gesternte.

Carrière

In je werk staat De Ster voor het begin van een zinvolle bezigheid. Dit kan betekenen dat je aan een nieuwe veelbelovende carrière begint of aan andere plannen die mooie vooruitzichten in het verschiet hebben. Ook bij projecten, onderhandelingen of het starten van een eigen bedrijf geeft De Ster grote toekomstmogelijkheden en een goede kans van slagen.