Staven Drie - Goede vooruitzichten

Groei, goede vooruitzichten, mijlpaal, zekerheid, duurzaamheid

Staven Drie
Fairy 1

Goede (voor)uitzichten krijg je als je een hele klim achter de rug hebt en nu op de top mag genieten van dat wat je in je (voor)uitzicht hebt.

Er is na lange tijd weer zekerheid waar je op kunt rekenen.

Deze mooie vooruitzichten hebben een uitwerking op langere termijn.

De resultaten hiervan zijn betrouwbaar en duurzaam.

Algemeen

Staven Drie geeft aan dat je een nieuw punt in je leven bereikt hebt. Je hebt een lange en moeilijke klim achter de rug en bent nu aangekomen op een hoger niveau. Je hebt na onzekere tijden weer vaste grond onder je voeten. Je voelt jezelf weer zeker. Vanaf hier kun je met een positieve blik de toekomst in kijken en nieuwe doelen gaan stellen want Staven Drie biedt goede vooruitzichten.

Liefde

In relaties staat Staven Drie voor een nieuwe zekere basis die je in je relatie gecreëerd hebt. Van hier uit kun je met een goed en zeker gevoel de toekomst tegemoet zien. De kaart geeft goede vooruitzichten op langere termijn. Relaties zijn dan ook veelbelovend, betrouwbaar en duurzaam. Als je alleen leeft dan geeft Staven Drie aan dat je een situatie hebt gecreëerd waarin je jezelf zeker voelt en er nu goede vooruitzichten zijn op een levendige en duurzame relatie.

Carrière

In je werk geeft Staven Drie aan dat je een belangrijke mijlpaal hebt bereikt. Er is een periode geweest van moeilijkheden en onzekerheid. De kaart laat zien dat je nu bent aangekomen op een punt waarop je weer vaste grond onder je voeten hebt gekregen. Vanaf hier kun je jezelf met een goed gevoel bezig gaan houden met de doelen die je gesteld hebt. Staven Drie werkt uit op langere termijn en geeft dan ook goede en duurzame vooruitzichten.