Pentakels Zes - Generositeit

Geven en nemen, generositeit, grootmoedig, edel, nobel, tolerantie, hulpvaardig

Pentakels Zes
Fairy 1

Edelmoedig ben je, als je de kracht hebt om aan de ander te geven en open staat om van de ander te ontvangen.

Geven en nemen zorgt voor de juiste balans van beide weegschalen.

Op deze manier blijft het evenwicht bewaard.

Algemeen

Pentakels Zes staat voor generositeit, tolerantie, hulpvaardigheid en grootmoedigheid. De balans tussen geven en nemen. De kaart kan aangeven dat je deze eigenschappen zelf bezit. Het kan ook zijn dat je er op kunt rekenen dat je hulp, ondersteuning en begrip ontvangt of dat de ander zich genereus naar jou toe opstelt. De generositeit en het begrip van Pentakels Zes blijft niet alleen bij een moment. Het betref hier een echt serieuze en betrouwbare instelling die de juiste maat weet te houden.

Liefde

In relaties staat Pentakels Zes voor begrip voor elkaar, wederzijdse hulp en steun. Je geeft de ander veel ruimte, hebt begrip en gaat op een tolerante manier met elkaar om. De kaart geeft aan dat je elkaar stimuleert, helpt in moeilijke situaties en dat je de ander, uit het diepst van je hart, zijn manier van leven gunt met alle plezier en successen die daar bij horen.

Carrière

In je werk geeft Pentakels Zes aan dat het werk dat je doet en jouw plannen of onderhandelingen vruchtbaar zijn en steun krijgen. De kaart kan ook aangeven dat je zelf geholpen wordt of dat je promotie maakt. Pentakels Zes geeft aan dat de wensen of ideeën die je hebt en voorstellen die je doet met begrip en positief worden ontvangen. Hierdoor ontstaan er mogelijkheden om deze te realiseren. De kaart kan ook aangeven dat je op je werk, tegenover collega´s en meerderen, zelf een houding hebt van behulpzaamheid en generositeit.