Pentakels Acht - Nieuw begin

Nieuw begin, start, leerling, goede resultaten

Pentakels Acht
Fairy 1

Nieuw begin is het moment waar je voor komt te staan als je nog geen vaardigheden of kennis hebt.

Je bent weer een leerling.

Je gaat als het ware weer terug naar de leerbanken om iets nieuws onder de knie te krijgen.

Alleen dat is de manier om (het) meester te worden.

Algemeen

Pentakels Acht geeft een beginstadium aan. De kennis en vaardigheden zijn nog niet volledig ontwikkeld. Bij deze kaart sta je helemaal aan het begin van een taak die goede vooruitzichten heeft maar wel veel tijd in beslag zal nemen. Pentakels Acht geeft aan dat je door deze goede perspectieven goed gemotiveerd bent om aan de taak te beginnen. Je hebt er plezier in en bent trots op de eerste resultaten die je behaalt.

Liefde

In relaties geeft Pentakels Acht aan dat je aan het begin staat om een nieuwe relatie op te bouwen met goede toekomstmogelijkheden. In een bestaande relatie kan de kaart inhouden dat je aan het begin staat van nieuwe ervaringen of nieuwe wegen die je inslaat. Je bent gemotiveerd om hier aan te beginnen omdat deze verrijkende en vreugdevolle vooruitzichten bieden.

Carrière

In je werk houdt Pentakels Acht in dat je een nieuwe functie krijgt of begint aan nieuw werk. De kaart geeft aan dat je nog geen kennis en vaardigheden hebt. Jouw nieuwsgierigheid is groot en je bent goed gemotiveerd om aan de slag te gaan, te leren en jezelf vertrouwd te maken met deze nieuwe uitdagingen. Pentakels Acht biedt je goede vooruitzichten als je vlijtig aan de slag gaat.