Oordeel - Verlossing

Verlossing, bevrijding, je ware schat, iets verloren duikt weer op, de kus op de kikker

Oordeel
Fairy 1

Verlossing is het oplossen van een probleem, bevrijd worden van een nare situatie, verlost worden van het nare wat je zo erg bezig houdt.

Het is de bevrijding van dat waar je al zo lang mee roncloopt, waar je over piekert of nog steeds geen oplossing voor gevonden hebt.

Algemeen

Het Oordeel heeft een bijzonder gunstige betekenis en zorgt voor de beslissende stap naar zelfverwerkelijking. De kaart staat voor de verlossing en bevrijding van datgene wat je gevangen hield. Dat kan staan voor allerlei soorten bevrijding: zorgen, remmingen, angsten, langlopende moeilijke situaties of ondankbare relaties. Het Oordeel kan ook staan voor het vinden van je ware schat in datgene waar je mee bezig bent.

Liefde

In relaties geeft Het Oordeel aan dat je ware 'schat' te vinden is in een diepgaande relatie die van grote betekenis is voor je. Het kan zijn dat je dit hebt gevonden in een al bestaande relatie. Als je nog alleen bent kan het zijn dat je dit vindt in een aanstaande relatie. Het gaat daarbij niet om oppervlakkige contacten maar om een diepe innerlijke verandering waar je jezelf tot dan toe van hebt afgesloten.

Carrière

In je werk staat Het Oordeel voor een beslissende fase en gaat vaak gepaard met ontslag of veranderende werkomstandigheden die uiteindelijk positief voor je uitwerken. De kaart geeft aan dat het ontslag of verandering in je werk een verlossing is en dat de nieuwe richting die je ingaat meer de opgave is die voor je bedoeld is.