Magier - Vaardigheid

Scheppingskracht, wilskracht, vaardigheid, wijsheid, kracht, meesterschap en diplomatie

Magier
Fairy 1

Toveren is niet magisch, het is creatief gebruik maken van al je kwaliteiten om tot een, zo goed mogelijk, resultaat te komen.

Als je weet hoe het werkt, is alles eenvoudig.

Je kunt alleen iets bereiken als je het ook echt wilt.

Algemeen

De Magiër staat voor zelfbewustzijn, slimheid, bewust en actief handelen, impulsiviteit en het nemen van initiatieven. De Magiër heeft de kracht en vaardigheid om iets in beweging te zetten en te realiseren. Hij staat voor problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot een succesvol einde gebracht zullen worden. Hij is bereid een taak op zich te nemen en hier diep in door de dringen.

De Magiër heeft een grote intuïtie, harmonie tussen geest en gevoel, het bewuste en het onbewuste en heeft daarmee het bijzondere vermogen tot beïnvloeden.

Liefde

In relaties wijst de Magiër op een periode van grote aantrekkingskracht. De creatieve en scheppende kracht van de Magiër zorgt ervoor dat remmingen en andere moeilijkheden overwonnen worden. De Magiër heeft het besef van de kracht van eenheid en de wisselwerking tussen beide partijen, die in een goede relatie heel belangrijk is.

Carrière

In je werk geeft De Magiër aan dat je in staat bent om initiatief te nemen. Je krijgt het besef van je vermogen tot beïnvloeden en gaat deze energie gericht gebruiken. Dit kan financieel succes op leveren, je kan een stap hoger op de ladder komen of moeilijke of vervelende zaken tot een goed einde brengen. Daarnaast geeft de Magiër aan dat je een beter totaalbeeld krijgt van het geheel.