Koning van Staven - Wilskracht

Daadkracht, zelfvertrouwen, levenslust, macht, dynamiek, wilskracht, zelfontplooiing

Koning van Staven
Fairy 1

Wilskracht is de kracht die je in je hebt om iets vol te houden of door te zetten.

Deze man weet wat hij wil en weet het vaak ook, door zijn wilskracht, voor elkaar te krijgen.

Algemeen

Koning van Staven staat voor wilskracht, dynamiek en zelfvertrouwen. Hij geniet van rijkdom, macht en grootsheid. Koning van Staven is iemand die in zichzelf en zijn eigen kunnen gelooft. Hij heeft een grote ondernemingslust. Koning van Staven is altijd bereid om te groeien. Zo krijgt hij een zo groot mogelijke zelfontplooiing en groei in het volwassen worden. Koning van Staven heeft leidinggevende kwaliteiten, is niet altijd bereid tot aanpassen en kan soms wat dominant zijn. Bij overdrijving worden de negatieve kanten van Koning van Staven zichtbaar. Dit kan inhouden dat hij alleen zichzelf geweldig vindt of last heeft van pronkzucht en opschepperig gedrag.

Liefde

In relaties staat Koning van Staven voor dynamiek, warmte, grootmoedigheid en oprechte betrokkenheid. Staven koning betekent hier levenslust en ondernemingslust. Hij houdt ervan om de ander te verwennen. Op deze manier kan hij van zijn eigen grootmoedigheid genieten. Koning van Staven geeft aan dat je in wezen trots bent op je relatie. Ook kan het zijn dat je zoekt naar een partner met een sterke, dynamische en charismatische persoonlijkheid.

Carrière

In je werk staat Koning van Staven voor een zelfbewust, overtuigend en doelbewust optreden. Hij heeft een grote ondernemingslust en motivatie. Koning van Staven heeft een groot organisatietalent. Hierdoor maakt hij vaak aanspraak op een leidinggevende positie met de daarbij passende kwalificaties. Koning van Staven staat voor dynamiek, betrokkenheid en moed. Hij is de drijvende kracht in het team. Als hij hierin te ver doordraaft kan dat leiden tot gehaastheid, een chaotische werkwijze of een werkwijze die totaal geen vruchten afwerpt. Een negatieve kant van Koning van Staven is dat hij niet beseft dat sommige dingen meer of minder tijd nodig hebben. Zo kunnen zaken en werk verkeerd gepland worden.