Gematigdheid - Harmonie

Evenwicht, van alles genoeg, harmonie, lichaam en geest in balans, gelatenheid, (innerlijke) zielenrust, zielengids, genezing

Gematigdheid
Fairy 1

Juiste mengsel is de balans tussen geest en lichaam en het evenwicht van je innerlijke wereld met de omgeving.

Dit kun je bereiken door iedere keer weer vanuit je centrum te handelen.

Dan ben je in harmonie met jezelf en kun je ook in harmonie omgaan met de buitenwereld.

Algemeen

Gematigdheid laat de vreugde zien die je voelt wanneer je gezond en innerlijk in evenwicht bent, goed voor jezelf zorgt en van jezelf houdt. Op die manier kun je ook in harmonie met je omgeving zijn. De kaart staat voor 'de juiste maat'. Gematigdheid kan ook staan voor genezing en dat je beter wordt. Deze kaart staat voor harmonie, evenwicht, gelatenheid en zielenrust.

Liefde

In relaties staat Gematigdheid voor een periode van tevreden, gelukkige harmonie, en een benadering vol genegenheid. Dit is iets wat alleen in stilte kan gebeuren in een liefdevolle omgang met elkaar. Bij Gematigdheid zijn er geen opdringerige activiteiten of uiterlijke glans, alleen een innerlijk intimiteit en bescheidenheid die je ervaart. De kaart kan ook staan een nieuwe fijne relatie.

Carrière

In je werk staat Gematigdheid voor het evenwicht en de gelatenheid waarmee je je werk doen. Dit gebeurt in een aangenaam werktempo. Het is hierbij niet belangrijk voor je of je veel of weinig te presteert. Gematigdheid heeft niets te maken met het niet willen werken. De kaart geeft meer de krachtige rust aan waarmee je het werk doen. De kaart geeft ook een vriendelijke harmonieuze werksfeer.