Bekers Tien - Gezamelijk geluk

Liefde, harmonie, vervulling, gezamelijk geluk, familie, geborgenheid, vertrouwen

Bekers Tien
Fairy 1

Geborgenheid kun je alleen vinden op een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, waar je veilig bent en waar je thuishoort.

Algemeen

Bekers Tien staat voor grote harmonie en liefde die je diep van binnen gelukkig maakt. De kaart geeft aan dat je jezelf veilig en geborgen voelt, dat jouw gevoelens echt zijn en je niet misleid wordt of jezelf illusies voorspiegelt. Bekers Tien staat voor een vriendelijke stemming, geluk, vertrouwen, liefde en dankbaarheid. De kaart weerspiegelt elke situatie waarin deze sfeer herkenbaar is. Bekers Tien kan ook letterlijk betekenis hebben op een familie of huiselijke situatie.

Liefde

In relaties staat Bekers Tien voor geborgenheid en het gevoel veilig te zijn. De kaart geeft daarmee een periode aan waarin de moeilijkheden van het verleden oplossen. Bekers Tien zorgt er voor dat je remmingen overwint zodat er vreugde, dankbaarheid en tevredenheid voor in de plaats kan komen. De kaart geeft aan dat er fijne tijden voor je aankomen in de relatie waarin je dankbaar geniet van liefde, vertrouwen en rijke gevoelens. Heel vaak is Bekers Tien een voorbode van een nieuwe langdurige vriendschap of relatie en soms kan de kaart een aanwijzing zijn voor trouwplannen.

Carrière

In je werk staat Bekers Tien voor goede collegiale samenwerking en een harmonieus team. De kaart zorgt voor vriendelijke en vriendschappelijke omgang met meerderen, medewerkers en collega´s. Bekers Tien kan ook nieuwe zakelijke relaties aangeven waar je op een fijne manier zaken mee kunt doen of andere aangename contacten, die belangrijk zijn voor je werk.