Orakels.net
Home Tarot dagkaart Magier

Magier
(vaardigheid)

Magier

Kernwoorden

scheppingskracht - wilskracht - vaardigheid - wijsheid - kracht - meesterschap en diplomatie

Toveren is niet magisch, het is creatief gebruik maken van al je kwaliteiten om tot een, zo goed mogelijk, resultaat te komen. Als je weet hoe het werkt, is alles eenvoudig. Je kunt alleen iets bereiken als je het ook echt wilt.

Algemeen

De Magiėr staat voor zelfbewustzijn, slimheid, bewust en actief handelen, impulsiviteit en het nemen van initiatieven. De Magiėr heeft de kracht en vaardigheid om iets in beweging te zetten en te realiseren. Hij staat voor problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot een succesvol einde gebracht zullen worden. Hij is bereid een taak op zich te nemen en hier diep in door de dringen. De Magiėr heeft een grote intuļtie, harmonie tussen geest en gevoel, het bewuste en het onbewuste en heeft daarmee het bijzondere vermogen tot beļnvloeden.

Werk

In je werk geeft De Magiėr aan dat je in staat bent om initiatief te nemen. Je krijgt het besef van je vermogen tot beļnvloeden en gaat deze energie gericht gebruiken. Dit kan financieel succes op leveren, je kan een stap hoger op de ladder komen of moeilijke of vervelende zaken tot een goed einde brengen. Daarnaast geeft de Magiėr aan dat je een beter totaalbeeld krijgt van het geheel.

Relatie

In relaties wijst de Magiėr op een periode van grote aantrekkingskracht. De creatieve en scheppende kracht van de Magiėr zorgt ervoor dat remmingen en andere moeilijkheden overwonnen worden. De Magiėr heeft het besef van de kracht van eenheid en de wisselwerking tussen beide partijen, die in een goede relatie heel belangrijk is.