Orakels.net
Home Tarot De Paranormale Kracht van Tarot Derde oog-chakra

De Paranormale Kracht van Tarot - 6 Derde oog-chakra

Derde oog-chakra

Belangrijkste feiten

Kleur

Indigo

Geluid

Om

Element

Licht

Klier

Hypofyse

Sleutelwoorden

'ik zie'

Beschrijving

Dit is het chakra waar het meest over wordt gesproken; en helderziendheid (innerlijk zien), intu´tie en een hoger bewustzijn hebben allemaal te maken met dit energiecentrum. Het zit tussen de wenkbrauwen net boven de neusbrug, werkt nauw samen met het keel- en kruinchakra en geeft u spirituele en intu´tieve innerlijke begeleiding. Om het derde oog-chakra in balans te brenger adviseer u wandelen, mediteren, ademhalingsoefeningen, yoga, tai chi, visualisaties en kleurentherapie. Richt u niet alleen op dit chakra als onderdeel van uw ontwikkeling, want het is belangrijk om te onthouden dat ze allemaal in balans moeten zijn om eenstemmig en harmonieus te kunnen samenwerken.


De Paranormale Kracht van Tarot kopen?

De Paranormale Kracht van Tarot
De Paranormale Kracht van Tarot

Spiritueel medium John Holland laat je kennismaken met de technieken die hij in zijn workshops gebruikt, zoals de betekenis van de kleuren, vormen en woorden; symboliek; kaartleggingen; numerologie, chakra's en verbeelding.

Door het gebruik van de kaarten ben je in staat om al deze aspecten te verenigen als je een spirituele tarotreading doet voor jezelf of anderen.

De Paranormale Kracht van Tarot kopen