Orakels.net
Home Tarot De Paranormale Kracht van Tarot Beweging, keuzes, beslissingen

De Paranormale Kracht van Tarot - 2 Beweging, keuzes, beslissingen

Beweging, keuzes, beslissingen

Beschrijving

Deze kaart wijst op een tijd van beweging: er moeten belangrijke veranderingen en keuzes worden gemaakt. Met hard werken, veel moeite en vastberadenheid zult u in staat zijn om te voldoen aan alle eisen die aan u worden gesteld. Of het nu gaat om geld, zakelijke beslissingen of andere projecten, het is belangrijk om flexibel en gefocust te blijven. U hoeft het niet alleen te doen; vraag het beste advies en de beste hulp. Daarnaast kan een financiŽle samenwerking of partnerschap zich presenteren. Hoe meer tijd u neemt om deze essentiŽle beslissingen te nemen en keuzes te maken, hoe langer het duurt voordat u dichter bij uw doelen in de fysieke materiŽle wereld komt. De veranderingen die opduiken zijn geen willekeurige daden of toeval - ze zijn allemaal onderdeel van een positief en groter plan. Zie de connectie met alles, want daardoor kunt u problemen en conflicten in de toekomst voorkomen.


De Paranormale Kracht van Tarot kopen?

De Paranormale Kracht van Tarot
De Paranormale Kracht van Tarot

Spiritueel medium John Holland laat je kennismaken met de technieken die hij in zijn workshops gebruikt, zoals de betekenis van de kleuren, vormen en woorden; symboliek; kaartleggingen; numerologie, chakra's en verbeelding.

Door het gebruik van de kaarten ben je in staat om al deze aspecten te verenigen als je een spirituele tarotreading doet voor jezelf of anderen.

De Paranormale Kracht van Tarot kopen