Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Thurisaz

Thurisaz (rechtop)

Thurisaz
Poort, bescherming, uitdaging, mysterie, conflicten

Om bewust te leven en te weten waaraan je je krachten moet besteden is het nuttig en nodig om zo nu en dan een pas op de plaats te maken en het verleden aan je voorbij te laten gaan. Beschouw het allemaal, neem er afstand van en ga bewust verder, wetend wat je wilt en waar je mee bezig bent. Dit is een krachtige manier om het leven bewust te leven en lering uit gedane zaken te trekken. Thurisaz herinnert je hieraan.

Liefde/relatie

Laat het in de liefde even tot een rustfase komen. Thurisaz geeft in de liefde vaak een periode van nadenken over het verleden aan. Een evaluatie van de gevoelens. Laat het even op je afkomen en kijk dan of je zo verder wilt gaan.

Gezondheid

Er zijn bijzondere krachten aan het werk om je gezondheid te ondersteunen. Leer om afstand te nemen van wat er vroeger gebeurd is. Leg verbrand tussen je emoties en dat wat er met je aan de hand is. Alleen dan kun je aan een goede gezondheid werken.

Werk/financieel

Er wordt van je gevraagd na te denken over je financiële situatie en je werk. Wordt het geen tijd over een nieuwe toekomst na te denken? Zegen het verleden en leer van je fouten. Ga daarna een nieuwe uitdaging aan.

Spiritueel

Als men denkt reeds veel begrepen te hebben van het spirituele leven dan kan Thurisaz je nog voor verrassingen plaatsen wanneer hij in een legging valt met een vraag over spiritualiteit. Want Thurisaz kondigt een transformatie in het denken aan. Door deze rune te trekken kun je je tevens afvragen wat je tot nu toe als jouw spirituele waarheid zag. Zegen deze oude waarheid met liefde en integreer het zo mogelijk in de nieuwe richting van je denken. Realiseer je daarbij dat ook deze poort er slechts één is en er veel verschillende poort zijn waar we doorgaan.