Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Sowelu

Sowelu (rechtop)

Sowelu
Totaliteit, overwinning, succes, invullen van mogelijkheden, energie, expansie

Sowelu, het scheppende, de grote kracht die om sterke benen vraagt. Het is niet velen gegund om in de zon te kijken en niet verblind te raken. Maar als jij je zorgvuldig door Sowelu laat koesteren, kan er niets mis gaan. Het grote geluk lacht je toe. Je plannen zullen slagen. Doch vergeet niet, het is net als met mede. Het is heel gezond, maar drink je er teveel van, dan word je dronken.

Liefde/relatie

Geluk in de liefde! Een emotionele liefde, maar laat je niet meeslepen want dan kan de kracht wel eens te groot zijn en brandt het gevoel te snel op. Dan wordt het een alles verterende liefde. Hoe moeilijk het misschien ook is, maar het is op de lange duur beter om te trachten de emoties te beheersen.

Gezondheid

Sowelu geeft aan dat je over voldoende energie beschikt om een goede gezondheid te waarborgen. Maar deze rune staat ook voor ongecontroleerde kracht en verspilling van energie, Blijf dus behoedzaam en verg niet teveel van jezelf.

Werk/financieel

Sowelu geeft een krachtige impuls aan je werk en financiŽle mogelijkheden. Er zijn positieve ontwikkelingen gaande. Maar dwing niet en weet je tijd af te wachten, anders heb je kans dat Sowelu tegen je gaat werken.

Spiritueel

Sowelu kan de geest tot grote hoogten laten komen. Je inzicht kan verblindend scherp zijn. Vergeet daarbij niet dat degenen die niet zo hoog gekomen zijn, moeite hebben te geloven in wat jij gezien hebt. Houd rekening met het feit dat niet alle kennis, kenbaar kan en mag gemaakt worden. Doseer wat je een ander kan leren op spiritueel gebied en vergeet niet dat jijzelf ook maar een deel van een grote werkelijkheid hebt gezien, want wie kan er in de zon kijken zonder verblind te raken? Koester je kennis en deel alleen dat aan anderen mee wat zij kunnen bevatten. Probeer zelf ook niet teveel kennis in een keer op te nemen, maar onderzoek zorgvuldig het doel en neem tot je waar jij je goed bij voelt. In de omgeving van een grote energiebron verkeren, vraagt aanpassing en een omzichtige benadering.