Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Raido

Raido (rechtop)

Raido
Lange reizen, initiatief, drijvende kracht en verandering

Als je in het leven wilt slagen is een goede communicatie eigenlijk onvermijdelijk. Het is niet ondenkbaar dat deze communicatie gepaard gaat met een reis.
Ook kan met Raido bedoelt worden dat er een innerlijk contact ontstaat van waaruit een diepere kennis van het spirituele in je wakker wordt gemaakt en deze je op reis stuurt in jouw gedachtewereld om te ontdekken dat veel van wat je wist al levens lang in je ziel lag opgeslagen.

Liefde/relatie

Was je op zoek naar de ware levenspartner? Dan is nu aan je zoektocht een eind gekomen. Je hebt je doel in het leven ontmoet. Besef dat een goed gesprek ook voor de toekomst van belang is.

Gezondheid

Voor je gezondheid is het van belang dat je je kunt uiten. Deze rune geeft aan dat je daar geen probleem mee hebt. Praten over wat je bezighoudt is een eerste stap om een goede gezondheid te handhaven. Bespreek problemen of wat je verder dwars kan zitten. Het lucht op en zet zich dan niet vast in je lichaam.

Werk/financieel

Altijd op zoek naar het ideale werk zoals de ridder op zoek is naar de graal. Raido geeft aan dat aan het zoeken een eind is gekomen en je het werk hebt gevonden of binnenkort zult vinden waar je het meest geschikt voor bent. Dit ligt dan hoogstwaarschijnlijk in de communicatieve sector. Financiële zaken nemen een positieve wending.

Spiritueel

Spiritueel is Raido een rune die je helpt in klank te komen met het kosmische. Als je de innerlijke raad opvolgt en je er precies aan houdt zonder door medemensen geschapen wetten mee te laten tellen, dan zal je innerlijke wet(en) je helpen de juiste verbinding met de kosmische harteklop te krijgen. Je weet dan en kent de verbanden tussen 'aards' en 'hemels' tussen zichtbaar en onzichtbaar. Je zult weten dat alles in samenklank is. Mensen kunnen een vaststaande mening hebben omdat ze maar een onmogelijk klein deel van het geheel kunnen overzien, maar er zijn geen 'vaststaande zekerheden' en ook geen 'vaststaande meningen'. Het geheel is net zo klein of groot als jij, in de verbeeldingskracht van je denken, toestaat. Je ziel is net zo groot en klein als het universum. Je realiseert je, je bent het universum. En jouw eenheid is een kosmische eenheid. Dit geldt voor alle mensen. Net zo lang tot alle kleine eenheden één zijn en men bemerkt dat het kleine het grote is en het grote het kleine is. Die kennis is Raido'.