Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Perth

Perth (rechtop)

Perth
Inwijding, wat nog niet bekend of opgelost is, het wezelijke ik, een kans pakken

Als er onverwachte dingen gebeuren beseft men later dat er al lang van tevoren iets gaande was. Ondergronds bereidde de sfeer zich al voor. Perth is de rune die aangeeft dat er verborgen zaken gaande zijn en dat er veranderingen aankomen, vaak positieve, gepaard met winst. Dit kan zowel financieel als geestelijk zijn.

Liefde/relatie

Trek je Perth met een vraag of er echte liefde in je leven komt, dan geeft hij aan dat jij jouw innerlijke weten, je intu´tie moet bevragen, want het antwoord zit in je wezen verborgen. Heb je een partner dan zegt Perth: leer door de liefde je verborgen kennis en kracht kennen. Liefde kan alleen in volledige overgave voor inwijding zorgen en echte liefde geeft kennis over de verborgen scheppingskracht van de natuur.

Gezondheid

Als je bang bent dat je zelf niets aan je gezondheidstoestand kunt bijdragen of veranderen dan vergis je je. Perth geeft aan dat je verborgen krachten bezit die je kunnen helpen. Leer de verborgen betekenis van Perth kennen en laat deze je helpen jezelf te ontdekken.

Werk/financieel

Je uitstraling zorgt ervoor dat je in je werk gewaardeerd wordt. Als je een positief gebruik van je uitstraling maakt zal het alleen maar beter gaan. Je weet hoe je deze zaken moet regelen en je maakt daarbij gebruik van je innerlijke wijsheid en begrip. Deze kracht kun je ook gebruiken om meer inhoud aan je werk te geven.

Spiritueel

Er is in potentie veel kennis in jezelf aanwezig. De inwijding geschiedt door herkenning. Door te zoeken in het gewelf van je onderbewuste weten. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. EÚn van de wegen is meditatie. Stil zijn en naar de stem in jezelf luisteren. De invallende gedachten gelijk noteren en daar later eventueel weer op mediteren en erover nadenken. Veel van wat je reeds weet zal opnieuw ontwaken en kan in je nieuwe beleving van het spirituele ingepast worden. Een andere mogelijkheid is: gesprekken met anderen voeren en de dingen die als een directe herkenning bij je binnen komen voor jezelf opslaan en erover nadenken. Waarom viel juist die ene zin zo op? Wat was daar voor bijzonders mee? Ook op deze manier kan kennis opnieuw ontwaken of er kan een verband met reeds bestaande kennis gelegd worden, waardoor een verdieping in het weten ontstaat.