Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Othila

Othila (rechtop)

Othila
Scheiding, huis, huishoudelijke zaken, het gezin en financiŽn, stabiliteit, plicht

Deze rune laat je bezig zijn met de vraag waarom mensen behoefte hebben om eigen grond te bezitten. Welke angst moet je overwinnen dat je je wilt verschuilen achter palissades? Wie heeft er angst die zijn vertrouwen in de eenheid van het universum en de goden stelt?

Open de grenzen van land en hart en geef de liefde een kans om het familieverband dat alle wezens met elkaar verbindt, weer een eenheid te laten vormen.

Liefde/relatie

Je wenst je een betrouwbare partner met de bedoeling een gezin te stichten. Soms moet een van de partners dan afstand doen van ideeŽn en wensen. Othila geeft aan dat jouw wens in vervulling gaat als je je partner in vrijheid naast je laat leven. Vertrouwen vraagt om vrijheid in gebondenheid.

Gezondheid

Levenskracht is de betekenis van Othila voor je gezondheid. Door je wil kun je wonderen volbrengen. Het leven is sterk en je gezondheid is krachtig. Othila herinnert je aan je natuurlijke wilskracht als levenselixer.

Werk/financieel

Van nature voel je je sterk verbonden met je werk en degenen met wie je samenwerkt. Othila geeft goede impulsen aan, maar daarnaast ligt de vraag of het geen tijd wordt je ideeŽn en gedachten eens onder de loep te nemen en zonodig te herzien. De financiŽn zijn stabiel. Grote veranderingen zijn nu niet te verwachten.

Spiritueel

Trek je Othila bij een vraag over je spirituele ontwikkeling, dan duidt dat op bedachtzaamheid. Eerst een tijdje om je heen de kat uit de boom kijken (om bij grond en bezit te blijven) dan rustig bepaalde bijeenkomsten bijwonen en daarna een en ander tegen elkaar afwegen. Dat wat dan het meest vertrouwd aanvoelt, wordt nog eens nader bekeken en als er dan niets meer valt op of aan te merken, kun je een stapje verder gaan. Het Eureka gevoel wordt hierbij zo goed mogelijk uitgesloten. Alles gaat bedachtzaam, weloverwogen en beredeneerd. Ook dit is een weg om een spirituele ontwikkeling aan te vangen. Ben je namelijk eenmaal het pad opgegaan, dan gaat de verdere ontwikkeling op een andere wijze verder. Het oude erfgoed, diep verborgen in je ziel, wordt wakker gemaakt en je zult weten wie je bent en waarom je bent die je bent. Je transformeert naar een diep begrip van en over het leven.