Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Odin

Odin (rechtop)

Odin
Het levenspad, het onbekende, Phoenix

Je staat geblinddoekt in een ruimte. Je handen tasten in het niets en je voeten voelen geen bodem. Als je daarvan niet in paniek raakt is dat omdat je weet dat je je in jezelf moet centreren. Als je je concentreert op je, niet zichtbare, omgeving dan zul je, net als een kompas, de juiste stand vinden. Zo werkt het ook ongeveer als je moet vertrouwen op een lot dat je nog niet kent.

Als je weet dat je vanuit jouw innerlijke kracht en met behulp van het ongeziene dat laat gebeuren wat gebeuren moet, dan heb je jezelf overwonnen en weet je dat je een onverbrekelijk deel van je omgeving uitmaakt. Een omgeving waarin alles op de juiste plaats terechtkomt als jij je maar realiseert dat vertrouwen tot een van de grondbeginselen behoort. Zo sta je krachtig tegenover het leven en alle verrassingen die dat leven voor je in petto heeft.

Liefde/relatie

Op het moment is alles wat onzeker in je gevoel. Het beste is het lot zijn loop te laten hebben en niets te forceren. Liefde laat zich niet dwingen. Afwachten en vertrouwen hebben is de boodschap.

Gezondheid

Als je Odin's rune hebt getrokken voor je gezondheid dan is er niets wat je kunl doen dan alleen vertrouwen hebben in het onbekende en de zekerheid dat het met je gezondheid in orde zal zijn. Deze zekerheid verschaft je de kracht om je gezond heid te ondersteunen en daardoor bewust bij te dragen aan een eventueel herstel.

Werk/financieel

Ben je van plan met je huidige werk te stoppen? Odin's rune geeft namelijk leegheid aan, een overgangsperiode van de ene situatie naar de andere. Je kunt nu niets forceren. Afwachten en vertrouwen is nu het parool. Dat wat naar je toe komt is goed voor je.

Spiritueel

Je gedachten blank of anders gezegd leeg maken, gaat heel goed via meditatie. In zo'n geval staat 'Odin's rune' voor 'meditatierune'. Je geest op nul zetten, geen verwachtingen koesteren en vol vertrouwen mediteren. De ideeŽn die dan bovenkomen zijn zuiver en wijzen de weg die gegaan moet worden.