Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Isa

Isa (rechtop)

Isa
Stilstand, blokkade, een periode van inactiviteit die ten goede kan worden gebruikt, wachten op het juiste moment

Elke actie die je nu onderneemt pakt verkeerd uit. Stilstand is wat deze fase markeert. Een ijzige toestand van innerlijke verwarring die je belemmert in het hebben van een goed oordeel. Wees je daarvan bewust en doe niets.
Laat liefdesbanden rusten, wacht tot de zon in je hart weer gaat schijnen. Er zijn periodes in het leven dat er niets geforceerd kan worden. Doet men dat toch, dan wordt het buigen of barsten.
Wacht tot je intu´tie of de omstandigheden je aangeven dat er weer handelend opgetreden kan worden en de oplossing of het antwoord voor situaties dient zich als vanzelf aan. Alsof het licht je situatie verandert, zo duidelijk weet je wat je dan doen moet, als je de tijd van rust maar accepteert.

Liefde/relatie

Als je Isa trekt voor de liefde, geeft dat een periode van alleenzijn aan. Je kunt nu niets forceren. De tijd is niet gunstig om je wil ergens op te zetten. Zoals je door de winter heen moet zo moet je door deze periode heen. Wetend dat het voorjaar zeker weer komt.

Gezondheid

Neem jezelf in acht. Je bent in een fase van niets kunnen doen beland. Isa geeft stilstand aan. Deze rune staat voor kou die aan warmte voorafgaat. Voor getijden in ons leven, maar ook voor het ik, ik kan. Ik kan en ben krachtig. Ik kan deze periode aan.

Werk/financieel

Je kunt nu beter niets ondernemen. Er is een periode van stilstand aangebroken en jouw wil kan daar niets aan veranderen. Je moet deze periode in acht nemen en veilig stellen wat je bereikt hebt. De tijd voor verandering komt vanzelf.

Spiritueel

Spiritueel is dit niet de tijd om onderzoekingen op geestelijk gebied te beginnen. Beter te wachten tot er een situatie plaatsvindt die om een reactie van uw kant vraagt. Dan is de tijd om te handelen aangebroken en kan er verbinding met het hogere plaatsvinden. Voor die tijd lijkt het net of er een deur gesloten is. De vibratie is dan niet goed of de juiste geestesgesteldheid ontbreekt om tot zuivere communicatie met je hoger weten (of Hoger Zelf) te komen. Hou er dan rekening mee dat deze situatie tijdelijk is en dat het beter is je erbij neer te leggen.