Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Inguz

Inguz (rechtop)

Inguz
Vruchtbaarheid en heiligheid, zwangerschap, creatief onthouden, nieuwe kracht en leven, betere tijden

Wat je ook van plan bent, Inguz lacht je toe. Deze vruchtbaarheidsrune is een kansrune. Inguz voorspelt je warme belangstelling van anderen voor wat je doet en vruchtbare perioden. De runen die in combinatie met Inguz worden getrokken, bepalen mede inhoud en waarde, want Inguz is door zijn veelzijdige betekenis het beste in combinatie met andere runen te duiden.

Liefde/relatie

Liefde komt op je pad en zorgt voor blijdschap en vreugde. Een liefde die vrucht zal dragen. Er zijn veel prettige veranderingen te verwachten.

Gezondheid

Het is nu tijd om van het leven te genieten. Je gezondheid is wellicht beter dan je gedacht had. Je gaat een prettige en vreugdevolle tijd tegemoet.

Werk/financieel

Je zit boordevol goede ideeŽn. Voer ze uit want ze zullen vrucht dragen.

Als je van werk wilt veranderen is het nu de goede tijd. Ook de financiŽn tonen gunstige toekomstperspectieven. Gebruik wel je volledige creativiteit zonder terughoudendheid.

Spiritueel

Inguz is een goed teken als hij getrokken wordt voor spirituele zaken. De tijd is rijp en je ziel ontvankelijk voor nieuwe kennis. Je bent aangesloten op het kosmisch weten en je kunt hiervan gebruik maken door je te ontspannen en naar je innerlijke stem te luisteren. Kennis komt naar je toe. Let op kleuren in je omgeving, deze geven een bepaalde emotie weer. Let op wanneer en welke kleuren zich herhalen, wat de omstandigheden zijn en verdiep je in hun betekenis. Luister naar de geluiden met een grotere intensiteit dan je normaal gewend bent. Zoals de zomer intens is en in voile pracht van zijn schoonheid laat genieten, zo kun je in deze periode het opnemen van kennis zien. In deze periode krijg je de kans om, zonder voorbehoud, te mogen genieten van een kennis die op openbaring wacht.