Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Gebo

Gebo (rechtop)

Gebo
Opening, gulheid, alles wat met ruilen te maken heeft, overeenkomsten, liefde, huwelijk en sexuele vereniging

Dit is de houding van de geliefden die samengaan. Hun hoofden zijn ver uit elkaar. Niet om afstand te scheppen, maar om de geestelijke vrijheid van ieder individu te waarborgen.
In liefde is eenheid, maar vrijheid is een groot goed waar zorgvuldig en vol vertrouwen mee moet worden omgegaan.
Zonder vertrouwen is er geen bloei doch slechts verstarring. Gebo doorbreekt die verstarring. Gebo kent geen gekeerde kant.

Liefde/relatie

Je hebt een gunstige rune voor de liefde getrokken. Een verbintenis zit in de lucht. Sta open voor positieve gevoelens en het geluk lacht je toe. Gebo geeft aan dat je een grote kans loopt je tweelingziel te ontmoeten of mogelijk reeds ontmoet hebt.

Gezondheid

Als je je niet verkrampt in bange voorgevoelens en open staat voor positieve levensinvloeden dan hoef je je geen zorgen over je gezondheid te maken.
Gebo is een positieve rune die aangeeft dat je het beste zult gedijen onder een vrij en open denk- en leefpatroon. Gebo beschermt tegen ongelukken.

Werk/financieel

Er komen goede mogelijkheden op je pad. Als je verandering van werkt zoekt, geef dan nu niet op. Positieve tendensen geven veranderingen ten goede aan. Nu niets forceren maar rustig doorgaan. Ook zijn er voor de nabije toekomst financiŽle meevallers te verwachten.

Spiritueel

De vorm van Gebo (twee maal Isa, de mens, kruiselings met elkaar verbonden) laat je realiseren dat spirituele en materiŽle zaken met elkaar verbonden kunnen zijn, zonder dat het een het ander miskent. De integratie van geest en materie maakt het individu kompleet en zorgt voor een evenwichtig gedrag. Laat in vrijheid de geest stromen, stel je open voor het onbekende, zonder angst doch met vertrouwen. Heb vertrouwen dat wat in jou goed is niet slecht kan worden ontvangen, dat je daardoor beschermd zult zijn tegen negatieve invloeden. Je zult dan begrijpen dat geest en lichaam altijd ťťn zijn geweest. De mens zelf heeft een scheiding, het dualistische, bedacht en leeft daarnaar. Als dat inzicht er eenmaal is, ben je je van je eenheid bewust en weet je dat je materie en geest los van elkaar kunt zien maar je weet dat ze in werkelijkheid in hun diepste wezen met elkaar verbonden zijn en elkaar beÔnvloeden.