Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Dagaz

Dagaz (rechtop)

Dagaz
Doorbraak, ontwaken, visie van bewustzijn, licht aan het einde van de tunnel, optimisme

Nieuwe ideeŽn dienen zich aan. De oude huid kan worden afgeschud. Het is het wakker worden na de slaap. De zon schijnt en het leven dient zich aan als een jonggeborene.

Maak gebruik van deze kans en verslaap de tijd niet. De god van de hoop wordt 's morgens geboren en geeft de grote kansen in het leven om dat te doen wat vooruitgang brengt. Er zijn geen tegengestelde mogelijkheden. Een kans is altijd positief.

Liefde/relatie

Dagaz geeft een doorbraak in de relatiesfeer aan. Dit is een heel positieve rune die voor grote transformatie zorgt. Veel kracht en vernieuwing. Een gevoel van intens geluk.

Gezondheid

Er komt een nieuwe en positieve wending in je gezondheidstoestand. Dagaz staat voor een nieuwe periode en verandering van de huidige situatie. Je krijgt nieuwe inzichten, gevoelens wijzigen zich ten goede. Ervaar dit heel bewust zodat je niet nonchalant wordt en weet dat een goede gezondheid betekent dat je goed voor jezelf moet zorgen, dat is van groot belang.

Werk/financieel

Er komt en doorbraak in je werk en je financiŽle positie ontvangt nieuwe impnl sen waardoor alles zich ten goede keert. Er gaat veel veranderen en je gaat ervoor. Nieuwe inzichten geven je vertrouwen in de toekomst. Maar wordt door het succes niet te gemakkelijk, je zou veel door nonchalance weer kunnen verspelen.

Spiritueel

Tijdens de rustperiode, die over het algemeen 's nachts is, vormen zich de gedachten, de hoop en de idealen. Via de droom kunnen deze gedachtegangen door de rust van de slaap tot uitdrukking komen om 's morgens bij het ontwaken tot leven te komen. Als jij je spiritueel wil ontwikkelen dan is het van belang dat je, voor het slapen gaan, je een idee vormt van wat je wilt of jezelf de vraag stelt hoe dit groeiverlangen in te vullen. Groot is de kans dat, als je wakker wordt, je een voorstelling hebt van hoe je je spiritueel zou willen ontwikkelen en welke kanalen daarvoor aangeboord moeten worden. Het is namelijk het beste om dat te doen wat je innerlijk aangeeft en dat is voor iedere persoon anders. Luisteren naar goede raad is altijd goed. Maar het is soms moeilijker om naar de eigen innerlijke stem te luisteren. Bijvoorbeeld: is het advies van jouw innerlijke zelf ook het juiste en niet ingegeven door het inpraten van anderen. Als je in zo'n onzekere situatie Dagaz trekt betekent het dat je geadviseerd wordt je bewuste denken uit te schakelen en het onderbewuste weten zijn werk te laten doen. Dan zul je op een morgen wakker worden en precies weten wat en hoe je jouw spirituele groei ter hand moet nemen.