Orakels.net
Home Runen Runenstenen betekenis Ansuz

Ansuz (rechtop)

Ansuz
Signaal, inspiratie, wijsheid, idealen, communicatie

Hoe goed we onze zaken ook op een tijdje denken te hebben en hoeveel vertrouwen we ook in onze raadgevers mogen hebben, een beslissing die niet in alle rust en na overweging genomen is, kan later voor grote moeilijkheden zorgen.
Ansuz laat je namelijk weten dat, gewild of ongewild, een advies in je nadeel kan uitpakken. De boodschap van Ansuz is: altijd zelf nadenken voor je beslissingen neemt.

Liefde/relatie

Ansuz geeft de waarschuwing dat je voorzichtig moet zijn in de liefde. Je hebt nu problemen die opgelost kunnen worden als je de problemen uitspreekt en van beide kanten veranderingen doorvoert.

Gezondheid

Laat je niet teveel van streek brengen door de meningen en opinies van anderen. Luister naar je innerlijke stemmetje. Voel je dat je naar de dokter moet, ga dan. Maar doe het niet omdat anderen zich zorgen maken. Het is goed dat er een signaal afgegeven wordt, maar alleen jij kan beslissen of het nodig is.

Werk/financieel

Ansuz heeft altijd een boodschap en geeft ook een waarschuwing bij veranderingen. Nu trek je Ansuz, dat wil zeggen dat je nu of binnenkort veranderingen ondergaat of een beslissing moet nemen. Denk goed na zodat je de juiste beslissing neemt.

Spiritueel

Spiritueel is Ansuz een verbindingsrune tussen hemel en aarde. Ansuz is een goede gids en boodschapper tussen de hemelse gebieden en het aardse. Maar de weg naar kennis over het spirituele is soms helder, soms nevelig. Men moet altijd zelf opletten of de doorgegeven kennis geschikt is voor jouw wezen. Men moet zeker zijn dat de helper niet bezig is met het opleggen van eigen ideeŽn en wetten. Ansuz is een goede geestelijke helper en het feit dat de doorgegeven berichten niet altijd betrouwbaar zijn, is in wezen positief. Het zorgt ervoor dat jij zelf waakzaam blijft in het opnemen en aannemen van doorgegeven kennis. Hoe dan ook; Ansuz geeft een belangrijke verandering in inzicht en vaak ook doelstelling aan, gebaseerd op goed opletten en de intuÔtie gebruiken.