Helaas, deze pagina bestaat niet (meer)...

De pagina die je probeert te bereiken bestaat niet (meer). Onze excuses voor het ongemak.

Maar niet getreurd! Neem wellicht een kijkje in enkele van onze andere orakels op Orakels.net?

Aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël

Met deze mooie kaarten van Doreen Virtue ontvang je zorg, bemoediging en leiding. Dit helpt je vooral wanneer je creatief bent en anderen iets probeert te leren.

Helen met de Elfen

Helen met de Elfen

Omdat elfen zo dicht bij de aarde staan, kunnen zij je praktische aanwijzingen en hulp bieden voor de dingen van alledag.

De Verborgen Betekenis van Dromen

De Verborgen Betekenis van Dromen

De orakelkaarten onthullen de boodschappen die je onbewuste geest je stuurt en geven waardevolle inzichten om actie te ondernemen in je 'echte' leven.

Vraag je Gidsen

Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen.

Orakel van de Zeemeerminnen

Orakel van de Zeemeerminnen

Deze orakelkaarten zijn specifiek afgestemd om je te helpen je wensen, je levensdoel en je goddelijk geïnspireerde dromen te verwezenlijken.

Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare, krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten.

Dagelijkse Leiding van je Engelen

Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen met deze steunende en opbeurende orakelkaarten om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

De Kracht van de Aarde

De Kracht van de Aarde

Deze kaarten brengen de energie over van de meest indrukwekkende plaatsen op de wereld en beschrijven het wezen van elke plaats zodat we de unieke schoonheid en diepe inzichten hiervan kunnen ervaren.

Praten met de Hemel

Praten met de Hemel

Je dierbaren in de hemel willen met je praten en hun liefde en hulp aanbieden om je te helpen bij het verwerken van je verdriet.

Mystic Angels

Mystic Angels

Binnen dit Engelachtige portret krijg je een oud symbool dat helpt om de betekenis van de kaart te versterken met oude wijze lessen en een opbeurende heilige mantra die je jezelf kunt opleggen voor de dag.

Indigo Engelenkaarten

Indigo Engelenkaarten

Indigo's zijn wilskrachtige, intuïtieve leiders met aangeboren spirituele vaardigheden. De engelen geven speciaal voor Indigo kinderen en volwassenen een kort en bondige boodschap.

Begeleiding vanuit de Bron

Begeleiding vanuit de Bron

Onze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding en begrip van wat er gebeurt in ons leven.