Orakels.net
Home Tarot Osho Zen Tarot Osho Zen Tarotkaart Genezing

Osho Zen Tarotkaart - Genezing

Genezing

Commentaar

Als we onder de genezende invloed van de Waterheer staan verbergen we ons niet meer voor onszelf of voor anderen. Met deze instelling van openheid en acceptatie kunnen we genezen en ook anderen helpen gezond en heel te worden.

Nee, je draagt je wond met je mee. Met een ego is je hele wezen een wond. En die draag je met je mee. Niemand is erop uit je te kwetsen, niemand ligt daadwerkelijk op de loer om je te kwetsen; iedereen is bezig zijn eigen wond te beschermen. Wie heeft er de energie voor? Maar toch gebeurt het, want je bent zo bereid verwond te worden, je bent er zo klaar voor, je bent elk moment op alles voorbereid.

Je kunt iemand die in de Tao leeft niet raken. Waarom niet? Omdat er niemand is om te raken, Er is geen wond. Hij is gezond, genezen, heel. Dit woord 'heel' is een prachtig woord. 'Heel' komt van het geheel en het woord 'heilig' komt ook van het geheel. Hij is heel, geheeld, heilig.

Wees je bewust van je wond. Laat haar niet groter worden, laat haar genezen. En ze kan pas genezen als je tot op de wortels gaat. Hoe minder je je hoofd gebruikt, des te sneller geneest de wond; zonder hoofd is er geen wond.

Ga zonder hoofd door het leven. Leef als een totaal wezen en accepteer de dingen. Probeer het eens vierentwintig uur lang - totale acceptatie, wat er ook gebeurt. Als iemand je beledigt, accepteer het, reageer er niet op, en kijk wat er gebeurt. Plotseling voel je een energie in je stromen die je niet eerder hebt gevoeld.


Beschrijving

Dit is een periode dat de diep verscholen wonden van het verleden aan de oppervlakte komen, bereid en klaar om zich te laten helen. De figuur op deze kaart is naakt, kwetsbaar, en staat open voor de liefdevolle aanraking van het bestaan.

De aura rondom zijn lichaam is vol licht en de sfeer van ontspanning, verzorging en liefde die hem omgeeft doet zijn strijd en lijden verdwijnen. Lotussen van licht verschijnen op zijn fysieke lichaam en her en der in de subtiele energielichamen die volgens genezers iedereen omgeven. In elk van deze subtiele lagen verschijnt een genezend kristal of patroon.

Osho Zen Tarotkaarten kopen?

Osho Zen Tarotkaarten
Osho Zen Tarotkaarten

De Osho Zen tarotkaarten zijn afbeeldingen van prachtige schilderijen van Padma, makkelijk te begrijpen en mee in contact te komen. De bijgesloten uitvoerige handleiding geeft vingerwijzingen naar waar het allemaal om draait. Teksten uit Osho's lezingen over Zen voegen zijn meesterlijk inzicht toe aan het Hier en Nu.

Osho Zen Tarotkaarten kopen