Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Bezoek

Bezoek

Bezoek

Trefwoorden

Is deze kaart omgeven door goede kaarten, dan wijst het op de komst van een aangenaam persoon of gezelschap. Dat kan een goede vriend, vriendin of kennis zijn. Maar ook een hele stoet van mensen die je hebt uitgenodigd voor je verjaardagsparty. In ieder geval is het iemand, die jou met goede bedoelingen komt vereren met een bezoekje. Het bosje bloemen is speciaal voor jou meegenomen. De afbeelding straalt oprechtheid, vriendschap en begrip uit. Ga er dan maar vanuit dat de intenties goed zijn. Je zult nog lang terugdenken aan die gezellige avond. Het waren zulke leuke mensen en wat werd er gelachen. De gekste verhalen kwamen naar boven, laatste nieuwtjes werden uitgewisseld onder het genot van een glaasje. Kortom, het was waardevol, harmonieus en bijzonder aangenaam. Het kan ook betekenen dat je een uitnodiging in de bus krijgt, waar je volkomen door verrast bent. Je hebt er zelfs uren rijden voor over om erbij te zijn. Een mooi gezegde dat bij deze kaart hoort is dit: "als bezoek op de juiste tijd wordt gebracht, wordt het het meest op prijs gesteld." Maar wat als deze kaart omgeven is door vervelende kaarten zoals valsheid, ziekte of verdriet? Dan is er geen sprake van harmonie of leuke mensen! Het kan duiden op iemand die een ruziestemming veroorzaakt, door bijvoorbeeld over iemand te roddelen en daardoor een avondje danig verpest. Of iemand die een negatieve sfeer met zich meebrengt. Je toont wel begrip en hebt een luisterend oor, de glazen blijven echter in de kast!


Omschrijving

Drukte, harmonie, gezelschap, uitnodiging

Planeet: Venus

De oude Grieken noemden Venus de godin van de liefde en de schoonheid. Hetzelfde symboliseert deze planeet ook in de astrologie. Namelijk liefde, harmonie en schoonheid. Alles onder Venus is elegant, aantrekkelijk en sympathiek. Mode-koningen, zangers en musici hebben een sterke Venus-invloed. Iemand met een goede Venus stand kan zich levenslang een behoorlijke mate van comfort veroorloven. Het metaal dat bij Venus hoort is koper. De kleuren van Venus zijn pastelkleuren zoals roze en zachtblauw. Saffier en rozenkwarts zijn de stenen die bij Venus horen.

Combinatie

Vol trots laat een moeder haar kind zien als kind en echtgenote bij deze kaart liggen. Met de combinatie liefde en verlangen mag het duidelijk zijn. Je hoopt en wacht tot jouw lover bij je op bezoek komt en dat kan niet vlug genoeg zijn. Met bezoek en diefstal zou ik maar oppassen en je spulletjes goed opbergen. De kans is groot dat je na afloop toch wat mist! Weduwe en bezoek geeft aan, dat een alleenstaande dame bij je thuis komt. Met brief, ziekte, een goede vriend gecombineerd met deze kaart vertelt je, dat je bij een goede kennis op zieken-bezoek gaat. Met geschenk en kind staat een jong persoon bij je op de stoep met een mooi boeket bloemen in zijn/haar hand.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen