Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Geld

Geld

Geld

Omschrijving

Inkomsten, geldzaken, eigendom, bezit

Trefwoorden

Geen dromen of bedrog bij het zien van dit plaatje. Neen, dit is een kaart die het aards bezit aangeeft. Dat kunnen aandelen, effecten, obligaties en een flinke bankrekening zijn. Maar ook een tweede auto, luxe bungalow of zelfs een zeiljacht! Het kan ook een riant maandelijks inkomen voorstellen. Jaloerse mensen hebben dan wel de neiging er wat schuin tegenaan te kijken, zij vergeten dat er hard voor gewerkt is. De keerzijde van dit alles is, dat het de bezitter niet tot slaaf moet maken. Want je creŽert een situatie waarin je, ondanks je vele geld, toch erg eenzaam en onbemind kan zijn. Dan is het volgende gezegde zeker van toepassing: "geld is een zegen en een vloek tegelijk. Het maakt vrienden tot vijanden en vijanden tot vrienden. Het neemt de zorgen uit dit leven weg en schept ze gelijktijdig." Jammer genoeg worden geldzaken of transacties waar heel veel geld mee is gemoeid, omgeven door een waas van geheimzinnigheid. Is dit wel nodig? Het is beslist geen schande het daarover te hebben. Het gaat er uiteindelijk om een middenweg te kiezen, om het evenwicht te vinden tussen geven en nemen, inkomsten en uitgaven. Ja, iemand die ieder dubbeltje moet omdraaien voordat het uitgegeven kan worden, zal bij het zien van deze kaart toch wel even wegdromen. Had ik het maar, dan zou het leven een stuk aangenamer worden. Maar ja, als je voor een dubbeltje geboren bent, word je nooit een kwartje. En wie weet waar dat goed voor is, dan ken je ook die zorgen niet!

Planeet: Jupiter

Jupiter spreekt recht en brengt wijsheid. In de astrologie staat hij voor autoriteit, rechters, doktoren, professoren en hoge functionarissen. Hij gaat ook over de wereld van kennis en wetenschap. De reiswereld valt er ook onder. Het metaal dat bij Jupiter hoort is tin. De kleuren van Jupiter zijn purper, lila en de warme bruine kleuren van de herfst. Topaas en lapis zijn de stenen die bij Jupiter horen.

Combinatie

Liefde, huwelijk en deze kaart geven aan dat je door een huwelijk met je neus in de boter zult vallen. Met geld, weduwe en ziekte heb je te maken met een alleenstaande dame. Ondanks haar vele geld, waar ze niet van genieten kan omdat ze bedlegerig is. Een duur cadeau staat op je te wachten met het geschenk erbij. Oppassen geblazen met de combinatie sluwheid, geld en valstrik. Door list en bedrog is de kans levensgroot aanwezig dat je financieel een loer gedraaid wordt! Met geld en ongeluk kelderen de koersen en zijn je waarde papieren praktisch niets meer waard. Met geld, jaloezie en diefstal is het geen happy end! Je wordt bestolen door iemand die jou al een tijdje in de gaten hield.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen