Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Valsheid

Valsheid

Valsheid

Omschrijving

In welke combinatie deze kaart ook ligt, oppassen geblazen is het zeker. Niets vermoedend ligt een poes heerlijk in het zonnetje te spinnen. Echter uit het niets komend en geruisloos naderend staat een slang plots voor zijn prooi en jaagt deze de stuipen op het lijf! Hevig geschrokken zet de poes vervolgens de te¬gen aanval in. Veel leuks valt er over deze valse kaart niet te vertellen. Er zijn mensen in je omgeving die met hun giftige tongen je veel kwaad kunnen berokkenen. En waarom? Het antwoord ligt verscholen in het volgende gezegde: afgunst en jaloezie nemen nooit vakantie! Doe vooral geen zaken met zulke personen, want de kans is groot dat er een addertje onder het gras zit. Jij gaat er vanuit dat iemand open en eerlijk is maar o wee! Hij doet zich heel anders voor dan hij in werkelijkheid is. Verschuilt zich achter een masker, is achterbaks, geniepig en vreselijk jaloers op jouw behaald succes. Vergeten wordt, dat er hard voor gewerkt is. Maar we zijn er nog niet. Schijnheiligheid, misleiding en geroddel horen ook bij deze kaart. Bedenk wel, dat je naaste vrienden je ergste vijanden kunnen worden. Hoe beter het met je gaat, des te meer wordt er over je gesproken. En helaas is dat niet positief.

Trefwoorden

Verraad, rivaliteit, venijn, afgunst, jaloezie

Planeet: Pluto

Deze planeet werd als laatste ontdekt. Hij is een soort super Mars. Hij heeft de kracht om tot het uiterste te gaan en de macht om een richting radicaal te wijzigen. Hij wordt ook wel de "generatie-planeet" genoemd. Hoe hij zijn macht gebruikt is weer afhankelijk van de verbindingen met andere planeten. Ook is hij de planeet die het grote geld voorstelt. Hij stelt de transformatie voor, wat soms de fysieke dood kan betekenen. Een ongecontroleerd fanatisme zou tot hysterische toestanden kunnen leiden. Het is de planeet van de massa-hypnose. Het metaal dat bij deze planeet hoort is plutonium. De kleur van Pluto is donkerrood. De steen die bij deze planeet hoort is robijn, granaat en de magnetiet. De magnetiet wordt ook wel de Hercules steen genoemd.

Combinatie

Leuke combinaties vallen er met deze kaart niet te verzinnen. Wat vind je van deze? Gecombineerd met liefde is het iemand die stinkend jaloers is op jouw huwelijksleven. Neem in plaats van de liefde de reis, dan gunt iemand je beslist geen aangename vakantie. Moet je voor een bepaalde aanschaf een som geld lenen en de combinatie valsheid, geld en rechtbank ligt op tafel, dan zou ik dat geld niet bij die instantie lenen, aangezien de rente te hoog is of de maandelijkse afbetaling valt je erg tegen. Ga er in ieder geval niet op in. Echtgenoot, valsheid en geld vertelt je, dat iemand jaloers is op jouw financieel welzijn. Echtgenote, bezoek en valsheid geeft aan dat de vrouw des huizes de aanwezigheid van iemand die bij haar op bezoek komt, beslist niet kan waarderen. Heeft ze een oogje op haar man misschien? De volgende combinatie komt gelukkig nooit voor: ziekte en valsheid. Niemand zal ooit afgunstig en jaloers zijn op een persoon die ziekelijk is!


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen