Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Rechtbank

Rechtbank

Rechtbank

Trefwoorden

Politie, officiŽle instantie


Omschrijving

"Het goede en rechtvaardige hoop ik aan mijn zijde te hebben." De man in uniform straalt gezag uit. Hij is oplettend en niets ontgaat hem. Dit is een belangrijke kaart aangezien hij meerdere betekenissen heeft. Daarom verdient hij een extra uitleg. De vraagstelling ó maar meer nog de omliggende kaarten ó bepalen of hij een belangrijk persoon of officiŽle instantie is. Hij kan een gezaghebbend persoon in functie zijn. Spreek hem of haar dan wel met meneer of mevrouw aan, want daar wordt zeker prijs op gesteld. Hij kan een agent voorstellen die je net een fikse bekeuring gegeven heeft, nadat je een overtreding begaan hebt. Het kan ook een rechter zijn, die een oordeel over je moet vellen. Is je portefeuille gestolen, met daarin je rijbewijs en paspoort? Dan ben je aangewezen op een officiŽle instantie! Op het politiebureau zul je eerst aangifte moeten doen. Vervolgens ga je naar het stadhuis om daar een nieuw aan te vragen. Ben je het niet met een aanslag eens, dan kan een bezoek naar het belastingkantoor uitkomst bieden. Misschien stelt de inspecteur wel een regeling voor, zodat je het bedrag niet in een keer hoeft te betalen maar in het uiterste geval scheldt hij je het openstaand bedrag kwijt. Niet geschoten is altijd mis geschoten!

Planeet: Jupiter

Jupiter spreekt recht en brengt wijsheid. In de astrologie staat hij voor autoriteit, rechters, doktoren, professoren en hoge functionarissen. Hij gaat ook over de wereld van kennis en wetenschap. De reiswereld valt er ook onder. Het metaal dat bij Jupiter hoort is tin. De kleuren van Jupiter zijn purper, lila en de warme bruine kleuren van de herfst. Topaas en lapis zijn de stenen die bij Jupiter horen.

Combinatie

Diefstal, geld en deze kaart op rij is geen pretje! De dief wordt gepakt, een diefstal wordt opgelost en de rechter zal hem schuldig bevinden. Zeker verdwijnt hij een tijdje van het toneel en gedurende zijn straf kan hij dan nadenken over zijn misstap! Combineer je deze kaart met brief en geld, dan ligt er een flinke boete op de deurmat. Gecombineerd met huwelijk en dood eindigt een mooi begonnen sprookje in een drama. De rechter zal het huwelijk officieel ontbinden. Gecombineerd met geld en huis betekent het een bezoek aan een notaris, i.v.m. de aankoop van een huis. Kom je er financieel niet meer uit en kun je de rekeningen niet meer betalen: met de combinatie armoede, de raadgever en rechtbank word je geadviseerd naar een officiŽle instantie te gaan, die je uit de nood kan helpen. De sociale dienst misschien? Een belastingteruggave valt te verwachten als rechtbank, geschenk en geld in een combinatie liggen.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen