Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Huis

Huis

Huis

Trefwoorden

Familie, gezin


Omschrijving

Deze kaart symboliseert het huis, de huiselijke omstandigheden, de familie, familiebanden, afkomst. Een bekend gezegde luidt: hij/zij komt uit een goed nest. Deze kaart straalt een zekere vorm van luxe en voorspoed uit. Het kan ook wijzen op een eigen bezit. Dat hangt weer af van de omliggende kaarten en de vraagstelling. Laten we eerlijk zijn, een huis als dit, in een bosrijke omgeving, is niet voor ieder een weggelegd. Het is vooral een lieve kaart die harmonie, rust, gezelligheid en welvaart uitstraalt. Ligt deze kaart in het verleden, dan heeft het ouderlijk huis een grote ó zo niet een alles beslissende ó rol gespeeld in je leven. Echter, hoe schitterend een huis van de buitenkant ook zijn kan, de volgende spreuk mag ik je niet onthouden: een huis is altijd gebouwd uit materie, doch bezield door de geest. Het is een fabeltje dat iemand, die in een mooi huis woont, per definitie gelukkig is en vrij van zorgen. Alleen jaloerse mensen zeggen zoiets. Ze vergeten echter het gezegde: "ieder huisje heeft zijn kruisje." En dit gezegde is niet voor niets een algemeen begrip geworden.

Planeet: De Maan

De Maan geeft aan. De Maan geeft zelf geen licht. Hij weerkaatst de stralen van de Zon naar de aarde toe. Staat de volle Maan aan de hemel, dan is zijn invloed behoorlijk groot en intens. Bij volle Maan worden tamelijk veel kinderen geboren, omdat zij de weeŽn aanzet bij de kraamvrouw. Door de polariteit van de volle Maan komen ook veel mensen te overlijden. Doktoren en verplegend personeel van een psychiatrisch ziekenhuis zullen zeker beamen dat sommige patiŽnten onrustig worden. De term "maanziek" is tenslotte al honderden jaren oud. Getijden over de gehele wereld worden veroorzaakt door de aantrekkings-kracht van de Maan. Eeuwenlange ervaring heeft geleerd, dat dit hemel-lichaam gevoelens beÔnvloedt. In de astrologie heeft de Maan te maken met: vruchtbaarheid, bewegingen van mensen en gevoel. De Maan verandert steeds, vandaar dat hij ook staat voor emoties en veranderingen. De Maan wordt verbonden met vrouwen en kinderen. Veel ontvankelijke en intuÔtieve mensen, zoals paranormaal begaafden, hebben een sterke Maan-invloed. Het metaal dat bij de Maan hoort is zilver. De kleuren van de Maan zijn groen, zilver-grijs, crŤme en wit. Parels en natuurlijk de maanstenen zijn de stenen die bij de Maan horen.

Combinatie

ligt nu deze kaart in het verleden met geld en kind erbij, dan ben je gehoren met een gouden lepel in je mond. Je hebt een rijke jeugd gehad en dat neemt niemand je meer af. Is de jeugd van de mens niet de belofte van zijn leven? Maar..het kan ook anders verkeren. De combinatie armoede, ongeluk en het huis in het verleden wijst op een jeugd waarin armoede troef was. Ieder dubbeltje moest wel een paar keer omgedraaid worden voordat het uitgegeven kon worden. Keer op keer werd je geplaagd door tegenslagen. Gecombineerd met verdriet en dood geeft het een overlijden aan. Zulke gebeurtenissen draag je wel je hele leven mee. Deze kaart tezamen met geld en geluk in de toekomst gelegen geeft een eigen bezit aan. Gecombineerd met bezoek en harmonie vertelt je dat gezellige kennissen of vrienden je met een bezoekje vereren. Verdriet, diefstal en deze kaart is niet bepaald een leuke combinatie. Er wordt in je huis ingebroken en behoorlijk wat spullen zullen van eigenaar veranderen! Met huis, ziekte, droefheid en bericht krijg je een brief in de bus waar je behoorlijk van zult schrikken. Je verneemt dat er iemand uit je familiekring ernstig ziek is. Zouden berusting en dood erbij liggen, dan hoor je helaas dat een familielid overleden is ten gevolge van een ziekte.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen