Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Geschenk

Geschenk

Geschenk

Trefwoorden

Blijdschap, vreugde


Omschrijving

Opvallend aan deze kaart zijn wel de peperdure kettingen die uit een overvol juwelenkistje puilen. De rozen in de vaas geven harmonie en genegenheid aan. Dit geheel wordt dan nog eens beschenen door het warme kaarslicht. Degene die in een moeilijke periode zit en deze kaart trekt, zal dit alles ervaren als een geschenk uit de hemel! Ligt deze kaart in de toekomst, dan staan er prettige gebeurtenissen op je te wachten. De omliggende kaarten vertellen je uit welke hoek je iets leuks kunt verwachten. In ieder geval is het helemaal voor jou bestemd. Het kan een mooi cadeau, een gevulde enveloppe of een prachtig boeket bloemen zijn. In ieder geval ben je er echt blij mee, misschien wel volkomen door verrast! Zeker als je weet dat het recht uit het hart komt. Want onthoud wel: alles, in liefde gegeven, gaat iedere waarde te boven. Maar..een geschenk hoeft niet altijd uit materie te bestaan. Deze kaart kan ook een hartelijk, warm mens voorstellen. Hij schenkt er vreugde in anderen een plezier te doen, zonder dat hij er voordeel uit wil halen. Je kunt bij zo iemand terecht om over jouw gevoelens en problemen te praten. Het is iemand die je aanvoelt, aanvult en ... begrijpt! Dan hebben we het over een mens met een goede instelling in het leven. En is dat geen waardevol geschenk?

Planeet: Jupiter

Jupiter spreekt recht en brengt wijsheid. In de astrologie staat hij voor autoriteit, rechters, doktoren, professoren en hoge functionarissen. Hij gaat ook over de wereld van kennis en wetenschap. De reiswereld valt er ook onder. Het metaal dat bij Jupiter hoort is tin. De kleuren van Jupiter zijn purper, lila en de warme bruine kleuren van de herfst. Topaas en lapis zijn de stenen die bij Jupiter horen.

Combinatie

Met het geld erbij is het een prachtig cadeau van een gulle gever of geefster, die om jou te plezieren diep in de buidel getast heeft. Ziekte, droefheid en deze kaart geven een beterschap aan. De combinatie stabiliteit, ziekte, weduwnaar en geschenk geven een heel ander beeld. "Meneer, uw gezondheid is voor iemand van uw leeftijd nog prima in orde. Ga vooral zo door en u kunt nog jaren mee." Met de combinatie geld, bericht en geschenk sta je stomverbaasd naar je giro of bankrekening te staren. Je kunt het nog steeds niet geloven want je hebt een behoorlijke geldprijs gewonnen! Met de kaarten huwelijk, geld en geschenk, kan ik je alleen maar feliciteren. Je bent met je neus in de boter gevallen door zo'n huwelijk aan te gaan. Oprechtheid, geschenk en een goede vriend wil zeggen, dat je altijd kunt rekenen op de oprechte steun en belangstelling van iemand die het goed met je voor heeft.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen