Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Stabiliteit

Stabiliteit

Stabiliteit

Omschrijving

Voldoening, degelijk, betrouwbaar, duurzaamheid, werkzaamheden

Trefwoorden

Op het oog lijkt dit misschien een nietszeggende kaart. De afbeelding is zeker niet vrolijk, eerder wat saai en simpel. Op het eerste gezicht zie je alleen maar een oog. Dat is alles. Het is echter wel een oog, dat direct een situatie overziet. Het is zeker niet overdreven om deze kaart uiteindelijk te betitelen als de hoogste uit dit spel. Zijn betekenissen zijn veelomvattend, daarom zal ik je stap voor stap vertellen, hoe deze kaart geÔnterpreteerd moet worden. Deze kaart geeft een zekere stabiliteit aan en kan zowel op het innerlijke als op het uiterlijke leven betrekking hebben. Ligt hij bij de P.K. dan heb je met een stabiel en betrouwbaar persoon te maken. Het geeft iemand aan waarop je kunt bouwen en die in moeilijke tijden, een steun en toeverlaat voor je kan zijn. Hij beschikt over een gezond verstand en een luisterend oor. Het belangrijkste waarover zo een persoon beschikt is wel, dat hij in evenwicht is met zichzelf. En als je met jezelf in evenwicht bent, ben je het ook naar een ander toe. Er moet, wil je in het leven kunnen functioneren, evenwicht zijn. We hebben het dan over evenwicht tussen hoofd en hart, tussen macht en wijsheid, tussen handeling en rust. Alleen de evenwichtige is in staat om het uiterlijk leven even sterk te ervaren als het innerlijk. Geniet van gedachten evenveel als van gevoelens, neem de tijd om te rusten en om actief te zijn. Het centrum van het leven is ritme, en ritme geeft weer evenwicht. Ligt deze kaart in het heden en ben je van plan iets te gaan ondernemen, dan zijn de voorbereidingen grondig en gedegen geweest. Daar zal het niet aan liggen! Ligt deze kaart naast de P.K., dan geeft hij een betrouwbare partner aan. Een hele andere uitleg die aan deze kaart wordt gegeven, is dat hij je ook vertelt hoe het met je werkzaamheden is gesteld. Wil je iets weten over je werk, dan haal je deze kaart met de P.K. eruit.

Planeet: Mercurius

Deze planeet vertegenwoordigt de verstandelijke vermogens, het intellect en de doelgerichtheid. Handel, verkeer, industrie en reizen vallen onder deze planeet. Hij gaat over de wereld van het verstand en omvat alle vormen van literatuur, schrijven en het uitdrukken van gedachten en ideeŽn. Mercurius is de planeet van de overdracht. D.w.z. je komt deze mensen vooral tegen die met journalistiek te maken hebben en bij docenten en leraren. Mercurius is een zeer beweeglijke planeet. Het metaal dat bij Mercurius hoort is kwikzilver. De kleuren van Mercurius zijn saffraan-geel en azuurblauw. Topaas, agaat en aquamarijn zijn de stenen die bij Mercurius horen.

Combinatie

Stabiliteit en huwelijk geeft een degelijk huwelijk aan. Hij heeft alleen maar oog voor jou. Gecombineerd met huis geeft het een solide gebouwd huis aan, dat nog minstens honderd jaar mee kan. Stabiliteit, huis en echtgenoot geeft een degelijke huisvader aan. Gecombineerd met geld en echtgenoot is het een bankemployť die zijn werk heel serieus neemt. Stabiliteit en liefde vertelt dat iemand met hart en ziel van je houdt. Met geschenk, stabiliteit, huwelijk en bezoek krijg je als huwelijkscadeau iets wat jullie beiden overleeft.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen