Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Kind

Kind

Kind

Trefwoorden

Baby, kind, afhankelijk, onvolwassen, gebondenheid


Omschrijving

Deze kaart symboliseert het kind of kinderen en de jeugd. Het geeft ook het eerlijke, het pure aan. Iedere moeder zal bij het zien van dit plaatje terugdenken aan de periode waarin haar kind nog in de wieg lag. De kleine heeft nog iets heel vertederende, iets onschuldigs. Vanuit zijn beschermde omgeving kijkt hij met grote ogen onbevangen de wijde wereld in. Deze kleine hummel is in zijn prille leventje nog volkomen afhankelijk van zijn ouders. Laat hem nog even iets kinderlijks hebben, dit ontwikkelingsstadium hoort er nu eenmaal bij. Zoals een bloem de voorloper van een vrucht is, zo is de jeugd van de mens de belofte van zijn leven. Het kind geeft aan, dat je in goed gezelschap verkeert. Het is het teken van oprechte vriendschap en begrip hebben voor elkaar. Heeft deze kaart in een bepaalde combinatie niets met kinderen te maken, dan geeft het vaak een onvolwassen gedrag aan. Het heeft dan te maken met een persoon, die onbezonnen handelt. De gevolgen van zijn doen en laten overziet hij niet. Wel heeft hij een goed hart. Jammer genoeg is hij een groot kind gebleven en geestelijk onvolwassen. Het kan zijn dat iemand nog steeds niet zelfstandig kan functioneren, aangezien hij nog te veel vertrouwt op hulp en bescherming van anderen. Of het zijn zakelijke ondernemingen die nog in de kinderschoenen staan. De ideeŽn zijn er al, het moet alleen nog helemaal uitgewerkt worden.

Planeet: De Maan

De Maan geeft aan. De Maan geeft zelf geen licht. Hij weerkaatst de stralen van de Zon naar de aarde toe. Staat de volle Maan aan de hemel, dan is zijn invloed behoorlijk groot en intens. Bij volle Maan worden tamelijk veel kinderen geboren, omdat zij de weeŽn aanzet bij de kraamvrouw. Door de polariteit van de volle Maan komen ook veel mensen te overlijden. Doktoren en verplegend personeel van een psychiatrisch ziekenhuis zullen zeker beamen dat sommige patiŽnten onrustig worden. De term "maanziek" is tenslotte al honderden jaren oud. Getijden over de gehele wereld worden veroorzaakt door de aantrekkings-kracht van de Maan. Eeuwenlange ervaring heeft geleerd, dat dit hemel-lichaam gevoelens beÔnvloedt. In de astrologie heeft de Maan te maken met: vruchtbaarheid, bewegingen van mensen en gevoel. De Maan verandert steeds, vandaar dat hij ook staat voor emoties en veranderingen. De Maan wordt verbonden met vrouwen en kinderen. Veel ontvankelijke en intuÔtieve mensen, zoals paranormaal begaafden, hebben een sterke Maan-invloed. Het metaal dat bij de Maan hoort is zilver. De kleuren van de Maan zijn groen, zilver-grijs, crŤme en wit. Parels en natuurlijk de maanstenen zijn de stenen die bij de Maan horen.

Combinatie

Met bericht krijg je een geboortekaartje in de bus. Samen met liefde geeft het een pril geluk aan. Echtgenote, verlangen en kind vertelt je, dat een vrouw zich dolgraag een kind wenst. Met echtgenoot, echtgenote, huwelijk, geschenk en kind gaat een grote wens in vervulling. Bericht, kind en dood is iets heel naars. Je hoort van een overlijden van een jong persoon. Gecombineerd met ziekte, ongeluk, kind en stabiliteit geeft het een ziekelijk bedlegerig kind aan. Maar met stabiliteit, geld, verplaatsing en kind heeft het met een pas beginnende buitenlandse onderneming te maken. Zo jong en al zo bedorven, dan liggen, rechtbank, ongeluk en kind op een rij. Met echtgenote, kind, dood en droefheid treurt de vrouw nog omdat ze een miskraam heeft gehad. Bezoek, geschenk en kind wijst erop, dat een jong persoon bij je op bezoek komt. Dat kinderen niet altijd van zulke lieverdjes zijn bewijst wel de volgende combinatie: kind en verdriet!


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen