Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Jaloezie

Jaloezie

Jaloezie

Omschrijving

Afgunst, verraad, hebzucht

Trefwoorden

Op een gezonde manier mag je soms best een beetje jaloers op iemand zijn. Dat kan op iemands manier van leven, stijl, uiterlijk of carrière zijn. Als je voor een riante villa staat, terwijl jezelf drie hoog woont, vraag je je wel eens af waarom hij wel en ik niet. Het antwoord daarop is eigenlijk vrij simpel. Het is niet voor je weggelegd dus niet voor je bestemd. Je ziet alleen de mooie buitenkant, maar hoe is het met de bewoners gesteld? Heb jij je dat wel eens afgevraagd? Zodra je ziekelijk jaloers op iemand bent en iemand het licht in de ogen niet gunt, dan wordt het een heel ander verhaal. Je bent sowieso fout bezig. Jij en ik kunnen dat wel vinden maar verander maar eens iemands aard. Dat lukt niet! Diegene is in feite bezig een verbitterd mens te worden. Maar wie kent het volgende gezegde niet: "afgunst en jaloezie nemen nooit vakantie en je verraders slapen niet". Neem die gluiperd nu die op het plaatje staat. Stiekem bespiedt hij een verliefd stelletje. Zij hebben echter niet in de gaten, dat ze al een tijdje worden geschaduwd. Hoe kan het ook anders, ze fluisteren elkaar lieve woordjes toe en kussen elkaar hartstochtelijk en hebben alleen maar oog voor elkaar. Zo achterdochtig als hij is, hoopt hij maar, dat er iets wordt gezegd. Zo ja, dan brieft hij alle geheimpjes direct over. Pas wel op, want zo een persoon is tot alles in staat. Vaak is het een vorm van angst en bezitterigheid. Weet je wanneer niemand jaloers op je is? Als het slecht met je gaat!

Planeet: Mercurius

Deze planeet vertegenwoordigt de verstandelijke vermogens, het intellect en de doelgerichtheid. Handel, verkeer, industrie en reizen vallen onder deze planeet. Hij gaat over de wereld van het verstand en omvat alle vormen van literatuur, schrijven en het uitdrukken van gedachten en ideeën. Mercurius is de planeet van de overdracht. D.w.z. je komt deze mensen vooral tegen die met journalistiek te maken hebben en bij docenten en leraren. Mercurius is een zeer beweeglijke planeet. Het metaal dat bij Mercurius hoort is kwikzilver. De kleuren van Mercurius zijn saffraan-geel en azuurblauw. Topaas, agaat en aquamarijn zijn de stenen die bij Mercurius horen.

Combinatie

Gecombineerd met echtgenote is het een jaloerse vrouw. De combinatie jaloezie, geld en huis wil zeggen, dat iemand stinkend jaloers is op je bezit. Met harmonie wordt een gezellig avondje danig verpest door iemand, die constant nare opmerkingen maakt. Gecombineerd met weduwnaar en geluk is het een oudere heer, die jaloers is op het geluk van een ander. Echtgenote, gecombineerd met dood, kind en deze kaart vertelt je, dat een vrouw geen kinderen kan krijgen en daardoor verbitterd is. Maar heb je nu de combinatie geld, verlies, rechtbank, echtgenoot en deze kaart, dan is het iemand, die van plan is je te verraden, aangezien hij de pest in heeft dat je "zwart werkt". Met weduwnaar, goede vriend, echtgenote en huwelijk is het een ouder heer, die stevig baalt, aangezien zijn vriendinnetje er met een ander vandoor gaat en er nog mee trouwt ook!


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen