Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Vijand

Vijand

Vijand

Omschrijving

Onpeilbaar, verborgen vijanden, onecht, geheimzinnig, schijnheilig

Trefwoorden

Op het oog valt er op deze keurig aangeklede heer niets aan te merken. Ach, misschien laat hij op dit late uur zijn hondje nog even uit en schuilt hijzelf voor de regen. Ja ... mis poes, schijn bedriegt! In werkelijkheid staat hij verborgen opgesteld op de hoek van de straat in een donker steegje. Om vanuit die positie de boel uren en uren in de gaten te houden. Zodra de kust veilig is, slaat hij onverbiddelijk toe. Het gaat hier niet om een ordinaire kruimeldief in slonzige kledij. Wel nee, dat vindt hij te min en ver beneden zijn stand. Hier heb je te maken met iemand, die zich totaal anders voordat dan hij in werkelijkheid is. Zijn uiterlijk is alleen maar een faÁade, daarachter schuilt iemand met een min of meer criminele inslag. Hij zit vol met hele gemene streken. Wat hij ook doet, het kan nooit door de beugel. Onder valse voorwendsels probeert hij zich waar dan ook binnen te dringen en pas dan maar op. Je komt nooit achter zijn ware aard, het is en blijft een duister figuur, die er huichelachtige praktijken op na houdt. Betalingen verricht hij keurig op tijd, dat wel, echter met gestolen cheques! Met een glimlach op zijn gezicht draait hij je een enorme loer! Hij brengt de mensen eerst op een dwaalspoor en slaat dan op het juiste moment zijn slag en niet zo zuinig ook. Eens zal hij wel door de mand vallen, eerlijkheid duurt het tenslotte langst. Maar wat koop je ervoor? Je bent inmiddels wel de dupe geworden. Wees met alles wat je doet op je hoede, kies je eigen mensen liever uit. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn.

Planeet: Saturnus

Saturnus vertegenwoordigt het oude, traditionele en onbuigzame. Het is de planeet van de zwaartekracht, het logisch denken en het bewustzijn. Saturnus houdt zijn been stijf en geeft geen duimbreed toe. OfficiŽle instanties vallen ook onder deze planeet. In een bepaalde stand geeft het beperkingen aan. Leer je daarmee te leven, dan geeft het een diepgang aan. Saturnus is de planeet van de winter. Saturnus staat voor materialisme, hij ziet een zekerheid in financiŽn. Tevens heeft deze planeet met ouderdom, hindernissen en tegenspoed te maken. In het algemeen geeft Saturnus beperkingen aan, die achteraf nog wel eens zeer nuttig kunnen zijn. Het metaal dat bij Saturnus hoort is lood. Niet voor niets is Saturnus is "lood-zwaar". De kleuren van Saturnus zijn indigo, grijs, donkergroen en bruin. Onyx is de steen die bij Saturnus hoort.

Combinatie

Gecombineerd met echtgenoot geeft het een onbetrouwbaar persoon aan. Gecombineerd met raadgever is het iemand, die in gedachten al bezig is, iemand anders een loer te draaien. Met bericht, geld en deze kaart kun je een telefoontje verwachten van iemand die je een zakelijk voorstel doet. Aan jou of je erop ingaat! Gecombineerd met ongeluk en geld zou ik al helemaal niet op een zakelijk voorstel ingaan. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Doe je het toch, dan wandel je regelrecht je ongeluk tegemoet. Maar valt deze kaart bij stabiliteit en verlies, dan geldt het volgende gezegde: "eens een dief, altijd een dief'.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen