Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Liefde

Liefde

Liefde

Omschrijving

Sympathie, genegenheid, vriend- schap, emotie

Trefwoorden

Dit is de meest emotionele kaart die in dit spel voorkomt. Hij vertelt je alles over je verliefdheid, tederheid, vriendschap, relatie en genegenheid. Kortom, over het leven zelf. Want een leven zonder liefde is een leven dat niet geleefd wordt. Op het lieve plaatje tref je behalve roosjes en hartjes ook Cupido aan. En zoals je weet staat Cupido in de Romeinse mythologie bekend als de God van de liefde. Hij schiet zijn pijltjes af en wie is daar niet gevoelig voor? De uitdrukking "vlinders in je buik hebben" is bij een ieder bekend. En zeg nu zelf, het is toch heerlijk om verliefd te zijn. Of niet soms? Liefde in haar zuiverste vorm is een wonder in zichzelf. Het overwint alles en iedereen. Een van de belangrijkste dingen in het leven is anderen te begrijpen en zelf begrepen te worden. Als liefde zich ten volle ontplooit ziet men naar zijn vriend met genegenheid, naar zijn vijand met vergevingsgezindheid en naar een vreemdeling met sympathie. Deze kaart vertegenwoordigt iemand met een warme uitstraling. Je zult je direct op je gemak voelen, aangezien hij als geen ander in staat is begrip te tonen voor jouw situatie. Omliggende kaarten vertellen je of je met iemand te maken hebt of krijgt die standvastig is in de liefde of met iemand die het op dat gebied niet zo nauw neemt. Het behoeft zeker geen dromer te zijn, wel staat de liefde bij alles wat hij of zij onderneemt, centraal.

Planeet: Venus

De oude Grieken noemden Venus de godin van de liefde en de schoonheid. Hetzelfde symboliseert deze planeet ook in de astrologie. Namelijk liefde, harmonie en schoonheid. Alles onder Venus is elegant, aantrekkelijk en sympathiek. Mode-koningen, zangers en musici hebben een sterke Venus-invloed. Iemand met een goede Venus stand kan zich levenslang een behoorlijke mate van comfort veroorloven. Het metaal dat bij Venus hoort is koper. De kleuren van Venus zijn pastelkleuren zoals roze en zachtblauw. Saffier en rozenkwarts zijn de stenen die bij Venus horen.

Combinatie

Gecombineerd met het huwelijk en stabiliteit geeft het een nog steeds innig verliefd getrouwd stel aan. Met weduwe, huwelijk en dood betekent het een triest einde van een sprookje. Het overlijden van de een heeft de ander in diepe rouw gedompeld. Zij hoorden bij elkaar als een deksel op een pannetje. Met bericht krijg je een liefdesbrief in de bus. In ieder huwelijk valt wel eens een boos woord als huwelijk, liefde en verdriet bij elkaar liggen. De liefde voor elkaar zorgt ervoor, dat alles weer goed komt. Bezoek en liefde vertelt je, dat iemand bij je op bezoek komt, die het hevig te pakken heeft. Liefde, jaloezie en echtgenote is een ander verhaal. Waag het niet om naar een ander te kijken, want voordat je het weet krijg je al een jaloerse blik toegeworpen.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen