Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Valstrik

Valstrik

Valstrik

Trefwoorden

Bedrog, list, verlies


Omschrijving

Op het oog een gezellig tafereel. Twee mensen die in de hoek aan een tafel zitten te kaarten. De een rookt rustig zijn pijp en hoopt maar dat hij goede kaarten heeft. Zo niet, dan is er nog niets aan de hand. De verliezer betaalt alleen het volgende rondje. Zo hadden ze het afgesproken, niets aan de hand. Maar ... hij blijft maar verliezen en betalen. Misschien heeft hij zijn avondje niet en krijgt hij waardeloze kaarten. Of is hier iets gaande? Ja, dat is er zeker! Reken maar dat er iets gebeurt wat niet door de beugel kan. De kaarten zijn namelijk gemerkt. Er wordt op grote schaal gigantisch vals gespeeld. Geen wonder dat hij nooit kan winnen! De inzet werd gaandeweg alsmaar groter en het dreigt er nu werkelijk rampzalig voor hem uit te zien. Waarom merkte hij het niet eerder? Wel, hij had nooit en te nimmer verwacht dat iemand hem zoiets zou aandoen. Je kent de uitdrukking toch: "de duivel verschijnt in haar schoonste gewaden". Op een verraderlijke en listige manier is hij beet genomen en het heeft hem een flinke bom duiten gekost. Hij is er gewoon ingestonken en zit nu met de gebakken peren. Regelrecht en met open armen is hij in een spinnenweb terecht gekomen en kan geen kant meer op. Let op! Waar deze kaart ook komt te liggen, wat je ook doet of onderneemt het draait altijd op een verlies uit! Ga niet te snel met iemand in zee. Voordat dat je het goed en wel in de gaten hebt, draai jij voor het verlies op. Een toepasselijke spreuk bij deze kaart is wel deze: "verlies wat men een ander aandoet, zal zelden voordeel brengen".

Planeet: Mercurius

Deze planeet vertegenwoordigt de verstandelijke vermogens, het intellect en de doelgerichtheid. Handel, verkeer, industrie en reizen vallen onder deze planeet. Hij gaat over de wereld van het verstand en omvat alle vormen van literatuur, schrijven en het uitdrukken van gedachten en ideeŽn. Mercurius is de planeet van de overdracht. D.w.z. je komt deze mensen vooral tegen die met journalistiek te maken hebben en bij docenten en leraren. Mercurius is een zeer beweeglijke planeet. Het metaal dat bij Mercurius hoort is kwikzilver. De kleuren van Mercurius zijn saffraan-geel en azuurblauw. Topaas, agaat en aquamarijn zijn de stenen die bij Mercurius horen.

Combinatie

Gecombineerd met echtgenoot, geld en stabiliteit waarschuwt het je om zakelijk nooit met zo een persoon in zee te gaan. Hij is op eigen voordeel uit en lang niet altijd kunnen zijn doen en laten het daglicht velen! Leen nooit en te nimmer geld uit want je ziet het nooit meer terug. Dan heb je met de combinatie geld en valstrik te maken. De combinatie bericht en valstrik vertelt je dat iemand je een voorstel doet waar je niet op in moet gaan. Met geluk valt het te bezien of je wel eerlijk aan je geld bent gekomen. Oprechtheid gecombineerd met jaloezie, valstrik en echtgenoot waarschuwt je voor een manspersoon, die je met zijn mooie praatjes toch probeert te beduvelen.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen