Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Armoede

Armoede

Armoede

Omschrijving

Tegenspoed, beperking, wanhoop

Trefwoorden

Nog geen blind paard kan in deze kamer enige schade van betekenis aanrichten. Zelfs de muizen liggen al dagen dood voor de kast. Alleen het hoog nodige is aanwezig en verder niets. Deze kaart laat maar een armoedig zootje zien. Hoe kan het ook anders, deze kaart geeft pure armoede weer! Op zoek naar geld is de hele tas op tafel omgekeerd. En wat valt eruit ... slechts enkele muntjes. Die worden nog gauw bijeen geschraapt om nog iets aan eten te kunnen kopen. Ook al zou het maar brood en ťťn pak melk zijn. Dan heb je in ieder geval nog iets om je maag mee te vullen. Dan spreken we nog niet over de stapels rekeningen, die nog betaald moeten worden. De kinderen lopen met afgedragen kleding en gaten in hun schoenen. Aan niets kunnen ze meedoen want daar is geen geld voor. Het is om echt wanhopig van te worden! Een hard gelag voor diegene die het overkomt, laat ik je dat wel zeggen! Er kunnen zich natuurlijk gebeurtenissen voordoen waar je part noch deel aan hebt. Van de een op andere dag kan het je leven drastisch veranderen. Het is altijd raadzaam om een appeltje voor de dorst te hebben. Dat mag misschien wat ouderwets klinken, je hebt in ieder geval nog een spaarpotje. Er zijn natuurlijk ook situaties die je wel in de hand kunt hebben. Leef niet op te grote voet, want wie denkt dat het Lot hem eeuwig goed gezind is, is een zot!

Planeet: Saturnus

Saturnus vertegenwoordigt het oude, traditionele en onbuigzame. Het is de planeet van de zwaartekracht, het logisch denken en het bewustzijn. Saturnus houdt zijn been stijf en geeft geen duimbreed toe. OfficiŽle instanties vallen ook onder deze planeet. In een bepaalde stand geeft het beperkingen aan. Leer je daarmee te leven, dan geeft het een diepgang aan. Saturnus is de planeet van de winter. Saturnus staat voor materialisme, hij ziet een zekerheid in financiŽn. Tevens heeft deze planeet met ouderdom, hindernissen en tegenspoed te maken. In het algemeen geeft Saturnus beperkingen aan, die achteraf nog wel eens zeer nuttig kunnen zijn. Het metaal dat bij Saturnus hoort is lood. Niet voor niets is Saturnus is "lood-zwaar". De kleuren van Saturnus zijn indigo, grijs, donkergroen en bruin. Onyx is de steen die bij Saturnus hoort.

Combinatie

Gecombineerd met droefheid en stabiliteit ga je niet bepaald een gunstige tijd tegemoet. In financieel opzicht zal er niets veranderen en moet je maar blijven roeien met de riemen die je hebt. Met bericht en ongeluk krijg je een brief in de bus waarin iemand je vertelt hoe, door een trieste samenloop van omstandigheden, het met zijn of haar financiŽn gesteld is. Rooskleurig ziet het er in ieder geval niet uit. Gecombineerd met berusting geeft het een situatie aan die je zult moeten accepteren. Het is niet anders! Gecombineerd met liefde geeft het wel een leuk stel aan, ze hebben echter geen gulden te verteren. Sluwheid, geld, jaloezie en armoede vertelt je het volgende: door list en bedrog heeft iemand die stinkend jaloers op je is, je van al je spaarcentjes beroofd. Gecombineerd met dood en weduwe geeft het in eerste instantie een overlijden aan. Wat nog veel erger is, dat er niets financieel geregeld is en de vrouw straatarm achterblijft.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen