Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Verlangen

Verlangen

Verlangen

Omschrijving

Hoop, verwachting, wens

Trefwoorden

Vanuit haar balkonraam kijkt een mooi aangeklede vrouw naar buiten. Misschien komt haar vriend wel na lange afwezigheid eindelijk weer thuis, wie zal het zeggen? Stilletjes hoopt ze dat hij haar ook zo gemist heeft. Hoe dan ook is dit een hele lieve, emotionele kaart. Het kan ook zijn dat je al zo lang naar een kind verlangt dat helaas nog steeds niet in aantocht is. Maar als het zich dan eindelijk aandient, gaat toch een lang gekoesterde wens onverwacht in vervulling? Wat is het leven zonder liefde, inspiratie en hoop? Het kan ook zijn dat je na lang solliciteren plots een berichtje in de brievenbus krijgt dat jij bent aangenomen. Je had er misschien niet meer op gerekend maar je blijdschap is er niet minder om! Ach, er valt zoveel te wensen nietwaar? Een leuke partner, prachtig huis, goeie job, een ruime beurs. Ga zo maar door! Maar, laten we ook de "kleinere" dingen zoals gezondheid niet over het hoofd zien. Vanzelfsprekend gaan we ervan uit dat deze goed is. Iemand die echter ziek is, wenst zich maar wat graag beterschap!

Planeet: Jupiter

Jupiter spreekt recht en brengt wijsheid. In de astrologie staat hij voor autoriteit, rechters, doktoren, professoren en hoge functionarissen. Hij gaat ook over de wereld van kennis en wetenschap. De reiswereld valt er ook onder. Het metaal dat bij Jupiter hoort is tin. De kleuren van Jupiter zijn purper, lila en de warme bruine kleuren van de herfst. Topaas en lapis zijn de stenen die bij Jupiter horen.

Combinatie

Gecombineerd met geld en huwelijk wil je maar al te graag dat een rijk huwelijk voor je weggelegd is. Deze kaart in combinatie met kind geeft aan, dat de komst van een kleine meer dan gewenst is. Maar ligt de volgende combinatie nu op tafel: verlangen, reis en verplaatsing, dan hoop je zo dat die buitenlandse trip eindelijk doorgaat. Verdriet, ziekte, stabiliteit en bericht in combinatie met deze kaart geeft aan dat een behoorlijk zieke jou vertelt dat zijn of haar toestand nu eindelijk redelijk stabiel is. Hij of zij keek er al zo lang naar uit om ietsje beter te worden! De combinatie verplaatsing, een goede vriend en deze kaart duidt op een onverwacht bezoek van een goede kennis, die er uren reizen voor over heeft om jou te ontmoeten. Gecombineerd met huis en geschenk hoop je stilletjes, dat je wens eens in vervulling gaat, om een eigen huis te bezitten. Met verlangen en liefde hoop je zo zeer, de ware eens te ontmoeten. Gecombineerd met stabiliteit en goede vriend hoop je , dat een goede kennis van je eindelijk in rustig vaarwater komt.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen