Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Huwelijk

Huwelijk

Huwelijk

Trefwoorden

Verbond, relatie, voltooiing, bekroning


Omschrijving

Verliefd, verloofd, getrouwd. Na lang een relatie te hebben gehad, kijken beiden uit naar deze grote dag. Eindelijk is het dan zover en gaan ze zo direct hun jawoord geven. Hun liefde wordt bekroond en bezegeld door een huwelijk. Maar pas na het tekenen van hun trouwakte zijn ze echt officieel man en vrouw. Ze zijn vanaf heden voor het leven aan elkaar verbonden en hebben elkaar trouw tot in den dood beloofd. De spanning is eraf en het feest kan beginnen. Over en weer vallen er felicitaties en wordt het glas geheven. Tenslotte valt er echt wel wat te vieren. Naast de traditionele betekenis geeft het ook een verbond aan. Dat kan een zakelijke transactie zijn. Alles wat mondeling overeen gekomen is, wordt contractueel vastgelegd en ondertekend. Een andere uitleg die aan deze kaart wordt gegeven, is die van voltooiing. Na jarenlang geploeterd en gesappeld te hebben, is het toch een verademing als je een positie verbetering krijgt met een royaler inkomen? Het is dan de bekroning van hard werken geweest. Het kan ook betekenen dat je een zware en lange studie eindelijk afgerond hebt en beloond ziet worden met een diploma. En daar mag je dan beslist trots op zijn!

Planeet: Venus

De oude Grieken noemden Venus de godin van de liefde en de schoonheid. Hetzelfde symboliseert deze planeet ook in de astrologie. Namelijk liefde, harmonie en schoonheid. Alles onder Venus is elegant, aantrekkelijk en sympathiek. Mode-koningen, zangers en musici hebben een sterke Venus-invloed. Iemand met een goede Venus stand kan zich levenslang een behoorlijke mate van comfort veroorloven. Het metaal dat bij Venus hoort is koper. De kleuren van Venus zijn pastelkleuren zoals roze en zachtblauw. Saffier en rozenkwarts zijn de stenen die bij Venus horen.

Combinatie

Gecombineerd met geld en huis wil het zeggen, dat je na lang sparen eindelijk in staat bent een eigen huis te kopen. Verlangen, liefde en huwelijk geeft aan dat je met die persoon waar je veel om geeft, ook daadwerkelijk mee gaat trouwen. Gecombineerd met stabiliteit is het een degelijk huwelijk. Huwelijk, ziekte en weduwnaar vertelt je, dat je partner door een ziekte komt te overlijden en jij alleen achterblijft. Met de combinatie geld en geluk kan het huwelijk niet meer stuk. Je hoeft beslist niet op een dubbeltje te letten. Sterker nog, het zal je financieel aan niets ontbreken. Met huwelijk, huis, geluk en kind wil het zeggen, dat de kinderkamer niet leeg blijft. Jullie kind is jullie grootste goed. Echter.. gecombineerd met diefstal is het oppassen geblazen. Er ligt iemand op de loer, die jullie geluk wil verstoren! Daarbij nog eens de officier, dan is de kans groot, dat jullie huwelijk geen blijvertje is. Met reis, geld en overzee kan het een zakelijke overzeese transactie aangeven. Raadgever, huwelijk en geschenk geeft een persoon aan, die jullie met raad en daad bij staat.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen