Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Verplaatsing

Verplaatsing

Verplaatsing

Trefwoorden

Overzee, vertrouwen, terugkerend, zuivering


Omschrijving

Deze kaart heeft meerdere betekenissen. Aangezien ze nogal van elkaar verschillen, zal ik ze stuk voor stuk belichten. Ten eerste: deze kaart geeft een verplaatsing aan. Het kan zijn dat je even bij je oom en tante op bezoek gaat. Een dagelijks terugkerend ritueel is wel de gang naar je werk. Of dat nu per fiets, auto of trein is maakt niet uit. Het blijft een verplaatsing, punt uit. Ten tweede: het kan een overzeese reis zijn naar een ver oord. Aangezien de afstand erg groot is, kan deze alleen maar overbrugd worden per vliegtuig. Omliggende kaarten geven aan of het om een zakenreis dan wel privťreis gaat. Ten derde: het kan ook een bepaalde periode in je leven zijn, die zich herhaalt. De omliggende kaarten vertellen je of zij een positieve dan wel negatieve invloed op je zullen hebben. Ten vierde: het kan ook zijn dat je vertrouwen moet hebben in de dingen die gaan gebeuren. Stel dat iemand al een hele tijd ziek is en als laatste deze kaart trekt, dan zal hij of zij vertrouwen moeten hebben in een goede afloop. Deze kaart geeft dan een bepaalde zuivering, dus een genezing aan. Trekt hij echter als eerste deze kaart gevolgd door ziekte en ongeluk, dan komt deze persoon maar niet van zijn kwalen af. Is hij van het een eindelijk genezen, dient het volgende zich al aan. Nogmaals, de omliggende kaarten geven aan hoe je deze kaart moet interpreteren.

Planeet: Neptunus

Lijkt op een bovenaards Venus. Neptunus is de heerser van het hogere denken, de geestelijke genezing, mystiek en chaos. Hij is de planeet van de paranormaal begaafden, verbeeldingskracht, en fantasie. De negatieve aspecten zijn roddel, geestelijke en materiŽle oneerlijkheid. Hij probeert altijd achter de schermen te kijken. Neptunus met een slecht Pluto-aspect geeft de onderwereld aan. Zo zie je dat er veel over deze planeet valt te vertellen. Neptunus is tevens de planeet van de oliewinning, de gaswinning en de luchtvaart. Het metaal dat bij Neptunus hoort is neptunium. De kleuren van Neptunus zijn violet, madonna-blauw en wit. Beril en opaal horen bij Neptunus. Neptunus is een planeet, die niet "te pakken is". Hij is ongrijpbaar.

Combinatie

Samen met bezoek, geschenk en een goede vriend ga je iemand met een heerlijke fles wijn onder je arm verrassen. Bericht, harmonie en deze kaart geeft een uitnodiging aan. Mooi aangekleed begeef je je in een aangenaam gezelschap. Reis, verplaatsing en geld heeft te maken met een geplande zakenreis. Met reis, verplaatsing en verlangen heeft het meer te maken met een gezellige vakantie waar je al zo lang naar uitgekeken hebt. Verplaatsing, huis en geld geeft aan, dat je later een eigen huis zult bezitten. De kans is groot dat je nieuwe woning buiten de stad komt te liggen. Verlangen, huwelijk en verplaatsing wordt als volgt uitgelegd: vertrouw er nu maar op dat je niet alleen blijft, je zult toch in het huwelijksbootje stappen. De combinatie armoede, verplaatsing en geld wil zeggen, dat er een duidelijke financiŽle verbetering te verwachten valt.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen