Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Diefstal

Diefstal

Diefstal

Omschrijving

Verlies, een tekort

Trefwoorden

Waar deze kaart ook komt te liggen, hij brengt je geen voorspoed, laat staan een vrolijk gezicht. De afbeelding geeft het al aan. Daarop zie je dat een dief met een tas vol zojuist gestolen goederen er als een haas vandoor gaat. Als een dief in de nacht vertrekt hij weer zonder sporen achter te laten. Ligt hij in het heden of in de toekomst, wees dan maar extra op je hoede! De omliggende kaarten geven aan waaruit dit verlies zal bestaan. Is dat puur materieel, ga dan niet te nonchalant met je spullen om. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Sluit je huis goed af en laat vooral geen raampje op een kier openstaan. Maar sla je die raadgevingen in de wind, dan moet je niet verbaasd zijn als je op een dag thuis komt en bemerkt dat al je spulletjes gestolen zijn. Alles van waarde en waar je zo aan gehecht was, is meegenomen. Helaas ... nu is het te laat en is iemand anders ermee aan de haal. Het kan er ook op wijzen dat iemand op je werk bezig is je positie te ondermijnen. Langzaam maar zeker word je weggedrukt zonder dat je er erg in hebt. Je was te goed van vertrouwen, misschien zelfs wel een beetje naÔef. Voordat je het goed en wel in de gaten hebt, is het met je bekeken en heeft hij jouw plaatsje ingepikt. Het is raadzaam om niet iedereen direct in vertrouwen te nemen. Het mag echter ook niet leiden tot wantrouwen. Met deze kaart moet je zeker oppassen voor profiteurs. Met een glimlach op hun gezicht doen ze je tekort. Het kan zelfs leiden tot een verlies van have en goed!

Planeet: Mercurius

Deze planeet vertegenwoordigt de verstandelijke vermogens, het intellect en de doelgerichtheid. Handel, verkeer, industrie en reizen vallen onder deze planeet. Hij gaat over de wereld van het verstand en omvat alle vormen van literatuur, schrijven en het uitdrukken van gedachten en ideeŽn. Mercurius is de planeet van de overdracht. D.w.z. je komt deze mensen vooral tegen die met journalistiek te maken hebben en bij docenten en leraren. Mercurius is een zeer beweeglijke planeet. Het metaal dat bij Mercurius hoort is kwikzilver. De kleuren van Mercurius zijn saffraan-geel en azuurblauw. Topaas, agaat en aquamarijn zijn de stenen die bij Mercurius horen.

Combinatie

Reis en diefstal geeft aan dat je tijdens je vakantie moet oppassen voor een diefstal. Hang niet achteloos je camera aan je stoelleuning. Je vraagt erom dat het gestolen wordt. Gecombineerd met droefheid en echtgenote is het een vrouw, die in een hoekje een traantje wegpinkt. Ligt daar nu de dood en het huis bij, dan is zij zo treurig vanwege een sterfgeval in de familie. Jaloezie, trouw en geld gecombineerd met diefstal wil zeggen, dat je op moet passen voor zogenaamde vrienden. Met mooie praatjes proberen ze je toch een loer te draaien. Pas op dat je huwelijk niet ondermijnd wordt als echtgenote, diefstal en huwelijk bij elkaar liggen. Daarbij nog de kaarten valstrik en jaloezie, dan zou ik maar helemaal oppassen. Een jaloerse vrouw probeert je op een gemene geraffineerde manier te strikken.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen