Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Trouw

Trouw

Trouw

Omschrijving

Vriendschap, betrouwbaarheid, trouw, oprechtheid, vertrouwen

Trefwoorden

Ik kan me wel degelijk voorstellen dat je, bij het zien van deze kaart, de schrik om het hart slaat. Een gigantisch groot zwart kruis op de achtergrond, op de voorgrond een liggende hond. Hij wacht maar op zijn baasje die dood is en niet meer terugkomt. Echter ... interpreteer deze kaart niet altijd negatief. Hier heeft het alles te maken met de uitdrukking: "trouw tot in den dood." En dat is nu precies wat er met deze kaart bedoeld wordt. Zonder vertrouwen op iets of iemand is immers het menselijk leven leeg. Je zult het dan niet ver brengen. Heb toch vertrouwen in de dingen die je nu doet en wilt gaan ondernemen. Akkoord, je moet het uiteindelijk wei alleen klaren. Toch word je door dik en dun door je omgeving gesteund. Het kan iemand zijn die op je blijft wachten en het goed met je meent. Altijd kun je op hem of haar rekenen. In welke benarde situatie je je ook bevindt of terecht komt, je wordt niet in de steek gelaten. Sterker nog, hij of zij toont begrip en slaat een arm om je heen. Het volgende gezegde is dan hier zeker op zijn plaats: "vriendschap is een verantwoordelijkheid, nooit een gelegenheid om er beter en wijzer van te worden". Kortom, deze kaart geeft een langdurige oprechte vriendschap aan. Nu maar hopen dat er geen negatieve kaarten in zijn buurt liggen. Want dan kan het op een persoon wijzen, die helemaal niet te vertrouwen is. Het is iemand die met twee monden spreekt; ik zou maar uit zijn buurt blijven. In de omgeving van het huwelijk zou je het zo kunnen uitleggen: je partner neemt het niet zo nauw met de huwelijkse trouw.

Planeet: Venus

De oude Grieken noemden Venus de godin van de liefde en de schoonheid. Hetzelfde symboliseert deze planeet ook in de astrologie. Namelijk liefde, harmonie en schoonheid. Alles onder Venus is elegant, aantrekkelijk en sympathiek. Mode-koningen, zangers en musici hebben een sterke Venus-invloed. Iemand met een goede Venus stand kan zich levenslang een behoorlijke mate van comfort veroorloven. Het metaal dat bij Venus hoort is koper. De kleuren van Venus zijn pastelkleuren zoals roze en zachtblauw. Saffier en rozenkwarts zijn de stenen die bij Venus horen.

Combinatie

Gecombineerd met huwelijk hoef je nooit bang te zijn, dat je partner er vandoor gaat met een ander. Jullie hebben alleen maar oog voor elkaar. Met liefde is het zo, dat de bedoelingen oprecht zijn en er een groot wederzijds vertrouwen is. Gecombineerd met valsheid wijst het op een persoon, die absoluut niet te vertrouwen is. Dat kan zowel op zakelijk als op privé gebied zijn. Liggen kind, echtgenoot en trouw op een rij, dan zou ik het maar niet wagen iets over zijn kind te zeggen. Hij verdedigt hem of haar tot het uiterste. Vertrouw niet altijd op je omgeving als de dood erbij ligt. Hulp kan wel eens tijdelijk zijn.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen