Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Weduwnaar

Weduwnaar

Weduwnaar

Omschrijving

Oudere man

Trefwoorden

In grote lijnen komt deze kaart overeen met de vorige, de weduwe. Alleen gaat het hier om de man die alleen achter blijft. Stilletjes voor zich uit starend en in gedachten verzonken staat hij bij het graf van zijn pas overleden vrouw. Hier ligt een heel leven. Samen hebben ze zoveel meegemaakt, lief en leed gedeeld. Nu zijn het alleen nog de herinneringen die overblijven. Het vaasje bloemen op het graf geeft aan, hoezeer hij nog van zijn overleden vrouw houdt. Uit respect voor haar heeft hij zijn hoed afgedaan. Misschien zegt hij wel een gebedje op of vraagt hij haar om geestelijke hulp. Want het is beslist niet gemakkelijk alles in je eentje te moeten doen en zelf alle beslissingen te moeten nemen. Hij kan nog steeds niet aan de nieuwe situatie wennen. Natuurlijk stemt deze afbeelding je niet vrolijk, dat mag duidelijk zijn. Echter, deze kaart heeft ook een andere betekenis en die hoeft zeker niet treurig uitgelegd te worden. Hij kan ook een oudere alleenstaande heer voorstellen. De omliggende kaarten geven wel aan hoe het met hem gesteld is. Net zo gemakkelijk is hij een vrolijk oud baasje, dat nog lang niet moe is. Genietend van zijn oude dag trekt hij er nog iedere keer op uit, echter zonder iemand aan zijn arm.

Planeet: Pluto

Deze planeet werd als laatste ontdekt. Hij is een soort super Mars. Hij heeft de kracht om tot het uiterste te gaan en de macht om een richting radicaal te wijzigen. Hij wordt ook wel de "generatie-planeet" genoemd. Hoe hij zijn macht gebruikt is weer afhankelijk van de verbindingen met andere planeten. Ook is hij de planeet die het grote geld voorstelt. Hij stelt de transformatie voor, wat soms de fysieke dood kan betekenen. Een ongecontroleerd fanatisme zou tot hysterische toestanden kunnen leiden. Het is de planeet van de massa-hypnose. Het metaal dat bij deze planeet hoort is plutonium. De kleur van Pluto is donkerrood. De steen die bij deze planeet hoort is robijn, granaat en de magnetiet. De magnetiet wordt ook wel de Hercules steen genoemd.

Combinatie

Ligt deze kaart nu in het verleden gecombineerd met dood, dan is hij al jarenlang weduwnaar. In de toekomst gelegen overleeft hij zijn vrouw. Met bericht krijg je een brief van een oudere heer in de bus. Daarbij het geld, dan kan er wel eens een vette cheque in zitten. Maak hem dus maar gauw open. De combinatie verplaatsing, reis en weduwnaar vertelt je, dat een alleenstaande man een buitenlandse reis gaat maken. Gecombineerd met armoede geeft het een zielige oude man aan. Ligt daarbij nog eens ziekte, dan is het iemand die zichzelf eigenlijk niet meer kan verzorgen. Zijn hele omgeving ziet dat en praat erover. Liggen huwelijk, dood, ziekte, ongeluk in combinatie met weduwnaar, dan is de uitleg als volgt: door een ziekte met de nodige complicaties is zijn vrouw destijds triest aan haar einde gekomen. Weduwnaar en rechter in de toekomst gelegen geeft aan, dat je te maken krijgt met een alleenstaande heer, die een hoge functie bekleedt. Maar met liefde krijgt hij op zijn oude dag nog vlinders in zijn buik!


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen