Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Weduwe

Weduwe

Weduwe

Trefwoorden

Oudere vrouw


Omschrijving

Eenzaam en verlaten schuifelt ze op het kerkhof. Het is voor haar, emotioneel gezien, beslist niet gemakkelijk deze gang naar het graf van haar overleden man te maken. Lief en leed hebben ze samen jarenlang gedeeld. De dood komt altijd te vroeg. Het is nog zo kort geleden dat ze afscheid heeft moeten nemen. Ze is nog lang niet in staat haar rouwkledij af te doen. Alles staat haar nog vers in het geheugen gegrift. Met gebogen hoofd houdt ze stil waar haar man begraven ligt. Af en toe wordt er een traantje weggepinkt als ze terugdenkt aan die mooie tijd die ze samen hadden. Maar dat is verleden tijd. Nu staat ze er alleen voor en kan niets meer delen. Haar omgeving stelt haar misschien wel gerust, toch blijft ze alleen achter met haar verdriet. Het enige lichtpuntje dat je op deze kaart aantreft, is de brandende lamp. Een treffend gezegde bij het zien van deze kaart is: "accepteer het verleden, beleef het heden en bereid de toekomst voor." Toch hoeft deze kaart niet altijd zo treurig uitgelegd te worden. Zij kan ook een oudere alleenstaande vrouw voorstellen. Niks somberheid en tranen, nee gewoon genietend van haar oude dag. Zo levenslustig als ze is, onderneemt ze nog van alles. Echter ... vaak in haar eentje!

Planeet: Pluto

Deze planeet werd als laatste ontdekt. Hij is een soort super Mars. Hij heeft de kracht om tot het uiterste te gaan en de macht om een richting radicaal te wijzigen. Hij wordt ook wel de "generatie-planeet" genoemd. Hoe hij zijn macht gebruikt is weer afhankelijk van de verbindingen met andere planeten. Ook is hij de planeet die het grote geld voorstelt. Hij stelt de transformatie voor, wat soms de fysieke dood kan betekenen. Een ongecontroleerd fanatisme zou tot hysterische toestanden kunnen leiden. Het is de planeet van de massa-hypnose. Het metaal dat bij deze planeet hoort is plutonium. De kleur van Pluto is donkerrood. De steen die bij deze planeet hoort is robijn, granaat en de magnetiet. De magnetiet wordt ook wel de Hercules steen genoemd.

Combinatie

Ligt deze kaart in het verleden gecombineerd met dood, dan is ze al jarenlang weduwe. Ligt deze kaart echter in de toekomst, dan wordt ze weduwe. Weduwe en reis geven een vertrek aan van een alleenstaande vrouw. Valt daar het geld en verplaatsing bij, dan zet ze alle bloemetjes echt wel buiten. Ze geniet iedere dag weer van haar buitenlandse trip en kijkt niet op een dubbeltje. Weduwe en jaloezie echter geven een verbitterd oud mens aan. Met bezoek komt een oudere dame een middagje gezellig met je kletsen. Maar combineer je nu deze kaart met liefde en hij ligt in de toekomstlijn van de P.K., dan krijgt ze op haar oude dag nog met een lover te maken. Stel je voor, dat het geld er nog eens bij ligt, dan is die ouwe nog vermogend ook! De combinatie harmonie, stabiliteit en weduwe geeft een alleenstaande dame aan waar je vreselijk mee lachen kunt en altijd in voor iets gezelligs. Ligt daarbij nu de raadgever, dan is het een zeer ontwikkelde dame.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen