Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Autoriteit

Autoriteit

Autoriteit

Trefwoorden

Gezag, de overheid, arts, notaris, rechtsbemiddelaar, oudere man


Omschrijving

Op het oog ziet deze kaart er misschien wat streng uit. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Wel is het iemand of een instantie die een gezaghebbende functie uitoefent. Hij spreekt recht en brengt wijsheid. Stelt deze kaart een persoon voor, dan kan het je chef van je afdeling zijn, die op zijn beurt weer verantwoording moet af leggen aan zijn meerdere, de directie. Ligt hij bij "ziekte", dan kan het een arts of specialist zijn. Bij het "huis" gelegen, stelt hij een notaris voor. Gecombineerd met "stabiliteit" duidt dit op de overheid. Het kan het gemeentehuis zijn waar je bij de ambtenaar van burgerlijke zaken een geboorte moet aangeven. De man achter het loket zorgt dat dit alles officieel vast komt te liggen. Of dat je op het politiebureau moet verschijnen om daar een en ander uit te leggen. Ja, het kan zelfs het paleis van justitie voorstellen. Met een advocaat aan je zijde hoop je maar dat de rechter een luisterend oor heeft en tot een gunstige uitspraak komt. Hij is het die tenslotte wel een oordeel moet vellen. Ik raad je aan eerst goed naar de omliggende kaarten te kijken. Deze geven aan of je met een instantie dan wel een persoon te maken hebt.

Planeet: Jupiter

Jupiter spreekt recht en brengt wijsheid. In de astrologie staat hij voor autoriteit, rechters, doktoren, professoren en hoge functionarissen. Hij gaat ook over de wereld van kennis en wetenschap. De reiswereld valt er ook onder. Het metaal dat bij Jupiter hoort is tin. De kleuren van Jupiter zijn purper, lila en de warme bruine kleuren van de herfst. Topaas en lapis zijn de stenen die bij Jupiter horen.

Combinatie

Met de raadgever stelt hij een ouder persoon voor. Door zijn levenservaring is hij in staat je met raad en daad bij te staan. Valt daarbij de berusting en dood, dan kan het een dominee voorstellen, die je door een moeilijke tijd helpt. Hij leert je te aanvaarden en te berusten, zodat je de draad weer in je leven kunt oppakken. Gecombineerd met brief en dood hoor je van een overlijden van een ouder persoon. Met ziekte is hij een arts. Ligt daarbij het huis, dan stelt hij een specialist voor. Rechtbank en deze kaart tezamen vertelt je, dat je met een officiŽle instantie te maken krijgt. Met de combinatie brief en autoriteit is hij de notaris. OfficiŽle stukken worden dan getekend en veilig opgeborgen in de kluis. Hij stelt de bank voor als geld, huis en stabiliteit op een rij liggen. Je partner is een stuk ouder als echtgenoot naast deze kaart komt te liggen.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen