Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Echtgenote

Echtgenote

Echtgenote

Trefwoorden

Vrouw, partner, vriendin, minnares, tederheid en begrip


Omschrijving

Wat heb je er lang op gewacht en naar uitgekeken. Daar is ze dan eindelijk in al haar glorie. In eerste instantie vertegenwoordigt zij de vrouwelijke persoonskaart. Zij is in de regel de kaart die de consultante of vraagster voorstelt. Trekt een man deze kaart, dan stelt zij de echtgenote, partner of vriendin voor. Trekt een vrouw echter deze kaart, dan kan het haar moeder, vriendin, tante of ... rivale zijn! Welke methode je ook bij het kaartleggen hanteert, onthoud wel dat hij een belangrijke rol speelt. Niet alleen omdat hij de centrale kaart is die vele betekenissen heeft, maar ook omdat je vanuit zijn positie de omliggende kaarten gaat interpreteren. In tweede instantie staat deze kaart voor alles wat met het typisch vrouwelijke te maken heeft. Een vrouw wordt vaak vergeleken met Moeder Aarde en dat is zeker terecht. Zij toont haar liefde, of het nu naar haar echtgenoot is of naar haar kinderen. Dat maakt voor haar niet uit. Ze zorgt en verzorgt. Hoe vaak toont zij niet begrip voor de medemens of voor een situatie. Zij kan als geen ander vertederen en liefhebben. Zonder haar zou er immers geen liefde, romantiek en genegenheid bestaan. We hebben het dan niet over een intrigante, die met haar valse tong de gemeenste roddels rondbazuint!

Planeet: Venus

De oude Grieken noemden Venus de godin van de liefde en de schoonheid. Hetzelfde symboliseert deze planeet ook in de astrologie. Namelijk liefde, harmonie en schoonheid. Alles onder Venus is elegant, aantrekkelijk en sympathiek. Mode-koningen, zangers en musici hebben een sterke Venus-invloed. Iemand met een goede Venus stand kan zich levenslang een behoorlijke mate van comfort veroorloven. Het metaal dat bij Venus hoort is koper. De kleuren van Venus zijn pastelkleuren zoals roze en zachtblauw. Saffier en rozenkwarts zijn de stenen die bij Venus horen.

Combinatie

Met het kind erbij is ze een moeder. Daarbij armoede en weduwe, dan heb je te maken met een alleenstaande vrouw met kind, die van een schamel inkomen rond moet komen. Gecombineerd met stabiliteit en autoriteit bekleedt ze een hoge maatschappelijke functie. Gecombineerd met sluwheid zou ik uit haar buurt blijven. Dit is gewoon een vals kreng. Ligt daarbij nog eens de jaloezie, loop dan snel die deur voorbij. Je hebt te maken met een verbitterd mens, die stinkend jaloers op je is. Maar met de liefde heb je te maken met een warme persoonlijkheid. Dat is geen katje om zonder handschoenen aan te raken als deze kaart naast verdriet komt te liggen. Met bezoek en geschenk komt er een kennis bij je langs die iets leuks voor je heeft meegenomen. Een goede vriend gecombineerd met echtgenote en trouw geeft een oprechte warme vriendschap aan van een vrouw aan, die door haar begrip in staat is je met raad en daad bij te staan.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen