Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Verandering

Verandering

Verandering

Trefwoorden

Reorganisatie, omwenteling, vernieuwing, nieuwe periode


Omschrijving

Het hele leven is als een stromende beek. Niets is en blijft bij het oude. Constant treden er veranderingen op en neem je, zonder dat je erbij nadenkt, weer afstand van dingen of gebeurtenissen die geweest zijn. Sta daar echter niet te lang bij stil, want vaak is het nieuwe beter dan het oude en je moet wel verder! Probeer los te laten, zet ergens een punt achter of doe er afstand van. Dat kan best wel eens zwaar zijn. Tenslotte vergt de komende periode al genoeg van je aanpassingsvermogen. Maar als dat je lukt, kun je pas ten volle genieten van al het moois dat de toekomst voor jou in petto heeft. Nu breken er vernieuwingen aan en dat is precies wat deze kaart aangeeft. Een nieuwe fase in je leven. Dat kan een verandering op je werk zijn door bijvoorbeeld naar een andere afdeling te verhuizen. Het kan ook zijn dat je een andere baan aangeboden krijgt en daarvoor moet verhuizen. Het kan zelfs inhouden dat je binnenkort gaat trouwen en het ouderlijk huis gaat verlaten. Bereid je nu alvast een beetje voor. Klamp je niet vast aan het verleden en probeer het nieuwe niet tegen te houden. Vernieuwingen geven altijd een inhoud aan je leven.

Planeet: Mercurius

Deze planeet vertegenwoordigt de verstandelijke vermogens, het intellect en de doelgerichtheid. Handel, verkeer, industrie en reizen vallen onder deze planeet. Hij gaat over de wereld van het verstand en omvat alle vormen van literatuur, schrijven en het uitdrukken van gedachten en ideeŽn. Mercurius is de planeet van de overdracht. D.w.z. je komt deze mensen vooral tegen die met journalistiek te maken hebben en bij docenten en leraren. Mercurius is een zeer beweeglijke planeet. Het metaal dat bij Mercurius hoort is kwikzilver. De kleuren van Mercurius zijn saffraan-geel en azuurblauw. Topaas, agaat en aquamarijn zijn de stenen die bij Mercurius horen.

Combinatie

Gecombineerd met huis en geld geeft een eigen "stek" aan. Daarbij het geschenk, dan heb je eindelijk iets van en voor jezelf. Het gezegde: "My home is my castle" is bij jou van toepassing. Een nieuwe liefde die een omwenteling aan jouw saai bestaan geeft, krijg je als liefde en verandering naast elkaar liggen. Gecombineerd met dood en brief gooit een overlijdensbericht je hele leven overhoop. Met huwelijk en geld wil het zeggen, dat een komend huwelijk een totale wending aan je leven zal geven. Daarbij de echtgenote en kind, dan zal het huwelijk verrijkt worden door de komst van een baby. Ongeluk, armoede, autoriteit en verandering gun ik niemand toe. Door een beurs-crash ben je al je geld kwijt geraakt. De combinatie berusting, reis en verandering kan op twee manieren uitgelegd worden. Door alles wat je op een verre buitenlandse reis gezien en meegemaakt hebt, heeft dit je leven dermate veranderd. De andere uitleg heeft meer te maken met een innerlijke reis, die niet alleen voor een omwenteling gezorgd heeft, maar tevens een inhoud gegeven heeft.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen