Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Zigeuner Waarzegkaarten Raadgever

Raadgever

Raadgever

Omschrijving

Overpeinzing, gedachten, nadenken

Trefwoorden

De man op deze afbeelding zit rustig te filosoferen. Diep in gedachten verzonken denkt hij over een bepaald probleem na. Pas later geeft hij dan zijn visie. Forceer dus nooit een beslissing en zeker niet vanwege tijdgebrek! Het kan geen kwaad om over wat voor onderwerp dan ook eerst eens rustig na te denken. Wordt wijsheid immers niet in eenzaamheid bereikt? Vaak is het beter er nog eens een nachtje over te slapen. De kans is dan groot, dat je de volgende dag weer geheel uitgerust en totaal anders tegen een bepaald probleem of onderwerp aankijkt. Bedenk wel, dat een moment van ongeduld een heel leven kan ruÔneren! Laat in ieder geval het verstand boven het gevoel gaan. Doe je dat niet dan zijn vaak de gevolgen niet te overzien. Een chaos laat je dan achter, wat niet gehoeven had. Zit je zelf in de problemen of heb je dringend een luisterend oor nodig, dan biedt deze kaart jou een uitkomst. Deze kaart, beter gezegd deze persoon, heb je dan beslist nodig. Hij of zij kan als geen ander een zaak objectief bekijken en je de nodige adviezen geven, zodat je daarmee weer aan de slag kunt. Wees in ieder geval geduldig en verdraagzaam. Dat kan pas als geest en lichaam volkomen met elkaar in harmonie zijn.

Planeet: Mercurius

Deze planeet vertegenwoordigt de verstandelijke vermogens, het intellect en de doelgerichtheid. Handel, verkeer, industrie en reizen vallen onder deze planeet. Hij gaat over de wereld van het verstand en omvat alle vormen van literatuur, schrijven en het uitdrukken van gedachten en ideeŽn. Mercurius is de planeet van de overdracht. D.w.z. je komt deze mensen vooral tegen die met journalistiek te maken hebben en bij docenten en leraren. Mercurius is een zeer beweeglijke planeet. Het metaal dat bij Mercurius hoort is kwikzilver. De kleuren van Mercurius zijn saffraan-geel en azuurblauw. Topaas, agaat en aquamarijn zijn de stenen die bij Mercurius horen.

Combinatie

Huis, geld en deze kaart geven aan dat er goed over de aankoop van een huis nagedacht moet worden. Is het niet te duur en krijgen we de hypotheek wel rond? Maar luidt de vraag: moeten we dat huis wel of niet aanschaffen en deze kaart met huis en geld liggen op tafel, dan vraag je iemand anders om een goed advies. Gecombineerd met geld en ongeluk geeft het een situatie weer, waar nagedacht wordt over een financieel verlies. De combinatie bericht, autoriteit, ziekte en deze kaart geeft het volgende weer: een arts geeft een zieke een wijze raad. Heb je nu met de combinatie armoede, stabiliteit en deze kaart te maken, dan is het raadzaam goed op je uitgaven te letten. Doe je dat niet dan is de kans groot dat je voor het eind van de maand al platzak bent. De combinatie liefde, een goede vriend, brief en deze kaart geeft aan dat een goede kennis jou wat liefdeszaken betreft, een goede raad geeft.


Zigeuner Waarzegkaarten kopen?

Zigeuner Waarzegkaarten
Zigeuner Waarzegkaarten

Deze prachtige 36 Zigeuner Waarzegkaarten zijn gemaakt door Aimée Zwitser. Over het onstaan van deze orakelkaarten zegt Aimée het volgende:

Sinds mijn vierde jaar was ik mij al bewust dat er meer tussen hemel en aarde was. Ik zag, hoorde en voorvoelde dingen die andere mensen blijkbaar niet zagen, hoorden of op andere wijze gewaar werden. Inmiddels heb ik al vele voorspellingen gedaan voor heel wat mensen.

De eerste kaarten waarmee ik werkte waren de gewone speelkaarten. Ik vind het leuk jullie de nodige van mijn kennis en opgedane ervaringen te geven. Ieder mens heeft zijn eigen intuïtie. Luisterde en handelde hij er maar naar. Ik weet echt wel dat vele kwesties verstandelijk benaderd moeten worden. Ik ben er gelijktijdig zeker van, dat heel veel situaties zich anders zouden ontwikkelen als we gevoelsmatig te werk gingen. Het zou veel tijd schelen en moeilijkheden zouden uit de weg geruimd zijn.

Zigeuner Waarzegkaarten kopen